Home Publicaties ACTTiVAte biedt kansen voor MKB ondernemingen in uw netwerk: voorstellen kunnen nu ingediend worden

13 juni 2017

ACTTiVAte biedt kansen voor MKB ondernemingen in uw netwerk: voorstellen kunnen nu ingediend worden

Het Europese Horizon2020-Innosup project ACTTiVAte staat tot 5 september a.s. open voor projectvoorstellen van MKB bedrijven. Met ACTTiVAte stimuleren wij de technologie-transfer tussen de sectoren agri-food, health, ICT en/of aerospace. Ondernemers uit vijf Europese landen (Nederland, Polen, Ierland, Spanje en Portugal) krijgen de kans op support voor hun cross-over innovatie projectidee, zowel financieel als ook via een business support programma.
 
Met ACTTiVAte kunnen innovaties vanuit een specifiek vakgebied ook toepassing vinden in een of meer van de andere sectoren. De Nederlandse partners in het programma zijn Agrifood Capital, Oost NV en Wageningen Economic Research. MKB-ondernemers kunnen een oproep tot samenwerking tussen vakgebieden kenbaar maken via de ‘collaboration tool’ op de website van ACTTiVAte en daar ook hun projectvoorstel indienen.
 
Uit de inzendingen worden de 50 beste projectvoorstellen geselecteerd die support krijgen van ACTTiVAte. De top 30 krijgt de kans om binnen een jaar een prototype te ontwikkelen. Daarvoor is een subsidie van EUR 46.000 per project beschikbaar (tot 100% van het investeringsbedrag). Ook worden de deelnemers ondersteund met business support services zoals een investment readiness training en individuele business coaching. Selectiecriteria zijn de innovatieve waarde, regionale impact (voor Nederland zijn dat de provincies Noord-Brabant, Overijssel en Gelderland) en de marktrelevantie van het voorstel.

acttivate-logo_250-300x137.png
 


Terug naar het overzicht

Health Valley Partners

Make the difference

Make the difference

Questions? Contact Health Valley.

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0