Home Actueel Nieuws uit ons netwerk Startup Envoy Constantijn van Oranje zet werk voort

13 september 2017

Startup Envoy Constantijn van Oranje zet werk voort

De minister van Economische Zaken Henk Kamp heeft Constantijn van Oranje uitgenodigd nogmaals voor anderhalf jaar het mandaat van StartupDelta Special Envoy te aanvaarden.  

Special Envoy Constantijn van Oranje: "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat in StartupDelta en mij is gesteld en zie er naar uit om ons werk voort te zetten en verder te intensiveren. Innovatie en ondernemerschap zijn essentieel voor de concurrentiekracht van Nederland. Alle elementen zijn aanwezig om van Nederland het meest innovatieve en open startup land van Europa te maken.” 

StartupFest Europe 2017: startup-oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen

Constantijn van Oranje is initiatiefnemer van StartupFest Europe. De tweede editie van StartupFest Europe vindt plaats van 25-28 september op verschillende locaties in Nederland. StartupFest Europe heeft ten doel om ondernemers, investeerders en bedrijfsleven te verbinden om innovaties versneld naar de markt te brengen.  

Het centrale evenement CapitalFest op 27 september in de Beurs van Berlage draait om matchmaking tussen startups en 140+ internationale investeerders. Sprekers zijn o.a. MP Rutte, Boyan Slat (The Ocean Cleanup), Werner Vogels (Amazon), Deep Nishar (MD tech investeringsfonds Softbank), Kees Koolen (EQT), Slava Rubin (Indiegogo).


Terug naar het overzicht

Auteur:
StartupDelta
Wytske Kist


Tags

Health Valley Partners

RSS 2.0