Home Services Financiering zorg

Financiering zorg

Of het nou is om een start-up van de grond te krijgen of om bestaande bedrijfsactiviteiten op te schalen; zonder financiële middelen ben je nergens. Gelukkig zijn er veel manieren om aan financiering te komen.
 
Health Valley staat graag voor je klaar voor meer informatie of persoonlijk advies over de financiering van je onderneming. Wat handig is om je verder in te verdiepen: de Startup Box en de Nationale Financieringswijzer voor MKB.

Startup Box

De Startup Box is hét startpunt voor publieke financieringsinstrumenten en maakt overheidsinstrumenten voor start-ups toegankelijker. Als start-up kun je hier door het beantwoorden van een aantal vragen het meest geschikte financiële instrument selecteren voor jouw situatie. Tegelijkertijd krijg je direct meer toegang tot specifieke informatie en de juiste contactpersonen. Heb je hulp nodig? Bel dan met een adviseur van de KvK-Financieringsdesk via (0800 - 1014). De Startup Box maakt onderdeel uit van TechLeap.NL.

Nationale Financieringswijzer voor MKB

Iedere onderneming is anders en heeft daarmee specifieke financieringsbehoeften. Bij deze specifieke financieringsbehoeften horen passende financieringsvormen. De Nationale Financieringswijzer wijst je graag op weg naar de financieringsvormen die mogelijk goed bij jouw onderneming passen en de partijen waarbij je hiervoor het best zou kunnen aankloppen. Ook krijg je inzicht in de manier waarop soortgelijke ondernemingen als de jouwe over het algemeen zijn gefinancierd. De Nationale Financieringswijzer is speciaal voor voor kleine en middelgrote bedrijven door het ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Banken, MKB Nederland, VNO-NCW, de Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) ontwikkeld. Ga naar de Financieringswijzer.

Private investeerders

Health Valley werkt samen met het Business Angels netwerk van Oost NL voor Oost-Nederland. Business Angels zijn private investeerders die risicokapitaal, plus hun kennis en netwerken, ter beschikking stellen om kansrijke bedrijven de mogelijkheid te bieden versneld te groeien. In samenwerking met Meesters van de Toekomst organiseert Health Valley meerdere keren per jaar een investorslounge, waar je in een pitch de kans om je te presenteren aan private investeerders. Om je goed voor te bereiden, kun je een praktische pitchtraining volgen. Wil je in aanmerking komen voor een pitch in de investorslounge, neem dan contact op met Health Valley.
 
Misschien bieden ook crowdfunding of subsidies antwoord op je financieringsvraagstuk. Bekijk het uitgebreide overzicht van crowdfundingopties

Crowdfunding

Crowdfunding, via een website geld ophalen bij iedereen die wil investeren, wordt steeds populairder. Het gaat hierbij om veel investeerders die kleine bedragen investeren in tegenstelling tot een paar investeerders die veel investeren.
 
Het barst momenteel van de crowdfundplatforms in Nederland. Onderzoek doen naar welk platform het beste bij jouw bedrijf past loont. Hiervoor wijzen we je graag op platform Fundwijzer:

Service van partner(s):

Health Valley Partners