Home Services Human Resources Management

Human Resources Management

Career Services

Career Services biedt bedrijven of organisaties de gelegenheid in contact te komen met ambitieuze en betrokken studenten in het wetenschappelijke onderwijs. Zo kun je op verschillende manieren jouw promotie of bijdrage vormgeven. Bijvoorbeeld tijdens een carrière-evenement, een gastcollege, lezing of workshop. je kunt je hierbij specifiek richten op studenten van een bepaalde faculteit of studie of juist op de gehele universiteit. Op deze manier kunnen studenten kennis maken met jouw expertise en de dagelijkse praktijk in het bedrijf of organisatie. Voor u een mooie kans voor uw employer branding of recruitment. Voor studenten een mooie kans om kennis te maken met de arbeidsmarkt en toekomstige werkgevers. 

Kennisinstellingen bereiden hun studenten zo goed mogelijk voor op de arbeidsmarkt. Ze werken daarbij intensief samen met de beroepspraktijk. Daarnaast doen afgestudeerden graag ervaring op als trainee.  Als bedrijf of organisatie kun je opdrachten indienen voor stagiairs en afstudeerders bij:  

DNA

Vacatures, klussen en/of werkervaringsplaatsen delen binnen een onafhankelijk werkgeversnetwerk in de regio Nijmegen/Arnhem? Op zoek naar kennis op het gebied van HRM, mobiliteit en duurzame inzetbaarheid? Of wil je ondersteuning bij verzuim en loontechnische en arbeidsrechtelijke vragen? Arbeidsmobiliteitscentrum DNA Gelderland staat graag klaar voor partners van Health Valley.
 
DNA is een onafhankelijk werkgeversnetwerk in Gelderland van en voor werkgevers. Een groot aantal bedrijven en instellingen uit diverse sectoren werken er samen op het gebied van arbeidsmobiliteit en HR-beleid. Door werknemers, kennis, ideeën en ervaring uit te wisselen, weten deelnemers hun resultaat en kwaliteit te verbeteren.
 

HRM voor Health Valley partners

  • Organisaties met maximaal 50 medewerkers die partner zijn van Health Valley profiteren bij DNA van de volgende services:
  • Gratis vacatures, klussen en/of werkervaringsplaatsen delen binnen het DNA-netwerk.
  • Zelf talenten zoeken en vinden via www.denieuwearbeid.nu.
  • Kennis halen op gebied van HRM, mobiliteit, duurzame inzetbaarheid.
  • Helpdesk-ondersteuning op gebied van verzuim, loontechnische en arbeidsrechtelijke vragen.
  • Kennis-events
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de helpdesk van DNA Gelderland, 024-2022092 (secretariaat), secretariaat@denieuwearbeid.nuwww.denieuwearbeid.nu.
 

Health Valley Partners