Home Services IP-advies

IP-advies

Intellectuele eigendomsrechten, octrooien, geld verdienen aan je innovaties of anderen weerhouden om dat met jouw ideeën te doen. De juiste beslissingen nemen op het gebied van intellectual property is veelal geen eenvoudige opgave.
 
Vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom en octrooistrategie? Health Valley partners profiteren van gratis adviesuren bij Van Iersel Luchtman advocaten, AOMB Intellectual property, Arnold & Siedsma of iPecunia. Ook het Octrooicentrum Nederland kan je verder op weg helpen.

Van Iersel Luchtman advocaten

Onze IE/IT & privacy advocaten hebben ruime ervaring met zorginstellingen zoals laboratoria, zorginnovatie en -technologie bedrijven en instellingen. Wilt u weten hoe uw intellectuele eigendomsrechten op de juiste manieren veiliggesteld kunnen worden of wat u moet doen om AVG compliant te zijn? Dan bent u bij hen aan het juiste adres. Neem nu contact op (gratis sparringsessie van 1 uur voor Health Valley partners): https://vil.nl/nl/ie/it-privacyrecht

Bij AOMB Intellectual property staan ze klaar om u te helpen

Wilt u als partner van Health Valley echt geholpen worden met uw vragen en uitdagingen op het gebied van Intellectueel Eigendom? Wij bij AOMB Intellectual property gaan veel verder dan enkel twee uurtjes gratis advies! Ontdek hier hoe wij u wel helpen.

Arnold & Siedsma helpt u op weg met 2 uur gratis intellectueel eigendom advies 

Wilt u uw idee zelf tot een commercieel succes maken of wilt u investeerders of producenten interesseren voor uw vondst of creatie? Voordat u dat doet, is het van belang dat u uw intellectuele eigendom goed vastlegt en beschermt tegen namaak door concurrenten. Zo kunt u ervoor zorgen dat u zelf de financiële vruchten van al uw inspanningen plukt. Arnold & Siedsma is een fullservice IE-dienstverlener met veel ervaring in de sector Life Sciences & Health die u graag op weg helpt. Heeft u vragen over de beste strategie voor uw intellectueel eigendom? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. Als Health Valley partner bieden wij u 2 uur gratis advies.

Twee uur advies iPecunia Patents gratis

De sleutel tot technologische uitvindingen is hun vermogen om gecommercialiseerd te worden. Om je uitvinding te kapitaliseren (of te valoriseren), dien je er zeker van te zijn dat ze je bedrijfsstrategie ondersteunen. Bovendien zul je je uitvinding moeten beschermen door middel van een octrooi. Ook moeten je R&D- en marketingstrategieën op elkaar worden afgestemd. IPecunia Patents weet wereldwijd juridisch de weg te vinden om je positie in nauwe samenwerking te versterken, en biedt Health Valley partners twee uur gratis advies. Strategisch, kritisch en eerlijk.

Octrooicentrum Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Werk je aan een technische vinding en wil je weten welke (deel)oplossingen anderen hiervoor al hebben bedacht? Octrooicentrum Nederland kan je op het goede spoor zetten hoe je octrooidatabanken gebruikt om de informatie te achterhalen. Vraag een zoekadvies of oriënterend onderzoek aan. Of maak een afspraak met octrooiadviseur Ilona Koomen met vragen over intellectueel eigendom zoals:

  • Hoe kan ik mijn vindingen beschermen tegen gebruik door anderen?
  • Hoe kan mijn bedrijf octrooien gebruiken om geld te verdienen met technische vindingen?
  • Wanneer is samenwerking met andere bedrijven of instellingen gunstig?

Neem contact op met Ilona Koomen, via ilona.koomen@rvo.nl of 06-11376403.

 

Health Valley Partners