Home Services Juridisch advies

Juridisch advies

Op zoek naar juridisch advies of praktische ondersteuning? Advocatenkantoor Van Doorne in Amsterdam of Hekkelman Advocaten & Notarissen in Arnhem en Nijmegen helpen Health Valley partners graag op weg.
 

Gratis intake en advies Van Doorne

De zorg is een zeer snel veranderende markt: mHealth, biotech, decompartimentering, big data en intensieve samenwerking met technologische bedrijven zijn slechts enkele ontwikkelingen die de zorg op ongelofelijke wijze zullen gaan veranderen maar ons tegelijk voor grote regulatoire en financiële vraagstukken stellen. Als partner van Health Valley ben je van harte welkom voor een gratis intakegesprek bij advocatenkantoor Van Doorne, telefonisch of op kantoor in Amsterdam. Opvolgend biedt Van Doorne je 3 uur gratis advies. Zijn daarna verdere werkzaamheden nodig, dan bespreken we in plaats van de gebruikelijke uurtarieven graag onze alternatieve fee structures. Neem voor meer informatie contact op met Dimitri van Hoewijk hoewijkd@vandoorne.com of 020-6789360.
 

Gratis juridische dienstverlening Hekkelman

Hekkelman Advocaten & Notarissen ziet de maatschappelijke meerwaarde van de activiteiten jonge ondernemingen en biedt graag ondersteuning bij de opbouw daarvan. Health Valley partners die zich kwalificeren als innovatieve ondernemer op het gebied van Health ontvangen daarom anderhalf uur gratis juridische dienstverlening. Aansluitend kunnen partners gebruikmaken van een strippenkaart die recht geeft juridische dienstverlening tegen een sterk gereduceerd tarief. Je korting kan oplopen tot ruim 50% op de standaard uurtarieven. Voor meer informatie, of het aanschaffen van de strippenkaart, neem contact op met Hekkelman Advocaten & Notarissen, Judith Schröder, j.schroder@hekkelman.nl of 024-3828431.

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0