Home Services Start-up ondersteuning

Start-up ondersteuning

Als start-up in Life Sciences & Health sta je voor tal van uitdagingen. Hoe vertaal je je idee of project naar de markt? Waarop zit de markt te wachten? En hoe zet je een kansrijk business model neer? Kruisbestuiving met gevestigde bedrijven, kennisinstellingen en partners binnen de gezondheidszorg vergroot je overlevingskansen en brengt je start-up in een stroomversnelling.
 

TekDelta

Van gedachten wisselen met en gebruikmaken van de kennis, ervaring en slagkracht van partijen als TNO, Philips, KPN, Health Valley, TUD, TU/E, AMEC, RockStart en YES Delft? Via TekDelta gaan deuren voor je open. TekDelta - een initiatief van TNO en StartupDelta - helpt start-ups met het versnellen van valorisatie van R&D-output en het verhogen van het aantal scale-ups. Hoe? Door start-ups tijdens verschillende matchmakingssessie’s samen te brengen met toonaangevende corporates en kennisinsitituten. De komende maanden worden meer corporates zoals DSM, Unilever en SHELL benaderd. Ga naar TekDelta en ontdek wat het voor jou kan betekenen. 

Tijdens het Tekdelta ontbijt event op 27 oktober 2017 werden vele waardevolle contacten gelegd tussen Corporates en Startups. Dit was wederom een stap om elkaar beter te begrijpen en samen te werken, zoals onderstaande videoimpressie laat zien.

 


Rockstart Accelerator Digital Health

Samen met internationale mentoren en een breed scala aan partners binnen de gezondheidszorg je start-up versnellen en tot een succes maken? In 180 dagen brengt Rockstart Accelerator Digital Health je innovatie echt verder. Funding, coaching door gerenommeerde mentoren, wereldwijde ambassadeurs, toegang tot een internationaal netwerk, field labs om nieuwe ideeën snel te valideren en op te schalen en huisvesting in de Novio Tech Campus in Nijmegen... Als Rockstart-deelnemer kun je volop gebruik maken van een hoogstaand innovatief gezondheidsecosysteem. Ga naar Rockstart Accelerator Digital Health.

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0