Home Services Vacatures en stages

Vacatures en stages

Op deze pagina delen we informatie en links voor studenten, afgestudeerden en bedrijven met betrekking tot vacatures, stages en afstuderen.

Voor studenten

Kennisinstellingen die zijn aangesloten bij Health Valley, bieden diensten om je te helpen bij stages en afstuderen met het doel om bedrijven te introduceren bij studenten en hen te ondersteunen in hun loopbaan. 

Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
Radboud Universiteit
Universiteit Twente
Radboudumc
TU/e

Voor afgestudeerden

Ben je afgestudeerd en heb je interesse is een (loop)baan bij één van de partners uit het netwerk van Health Valley? Bekijk dan de profielpagina's van onze partners op deze website: wanneer een bedrijf, kennisinstelling of zorginstelling een webpagina heeft met vacatures of career opportunites, dan wordt daar de tekst Werken bij met een link getoond. Voor ongeveer 100 organisaties in ons netwerk is dat het geval. 

Voor bedrijven

Studenten zijn beschikbaar voor (meewerk)stages, afstudeeropdrachten en praktijkopdrachten en kunnen je bedrijf helpen met het onderzoeken van jouw organisatievraagstuk. Tegelijkertijd help jij de student aan een zeer leerzame praktijkervaring. Als bedrijf of organisatie kun je opdrachten indienen voor stagiairs en afstudeerders bij: 

Wetenschappelijk onderwijs (universiteit)
Radboud Universiteit
Universiteit Twente
Radboudumc
TU/e

Hoger beroepsonderwijs (hbo)
Hogeschool Saxion
Hogeschool Van Hall Larenstein
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Windesheim

Middelbaar beroepsonderwijs (mbo)
ROC A12
ROC Nijmegen
ROC Rijn Ijssel

Zoek je specifiek talent of heb je een specifieke vacature die je onder de aandacht wilt brengen? Stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl en dan helpen wij je om de informatie te delen en via onze LinkedIn en Twitter accounts.

Werken bij

Check ook of jouw organisatie een standaard webpagina heeft met werken bij, vacatures, stages of careers. Zo ja, check dan op deze website de profielpagina van jouw organisatie of die link daar wordt getoond. Zo niet, stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl en dan zorgen wij dat de link daar wordt getoond. 

Katalysator: Hub voor ondernemers in de biowetenschappen en chemie

Bent u actief in de biowetenschappen of chemie en wilt u samenwerken met de Radboud Universiteit, HAN (BioCentrum & Instituut voor Toegepaste Biowetenschappen en Scheikunde) of het ROC's de Leijgraaf en Rijn IJssel (Secundair Laboratorium Onderwijs), dan kunt u terecht bij het Onderwijs en Innovatie Consortium 'Katalysator'. Katalysator faciliteert kennisuitwisseling binnen de life sciences en chemie, van kennisinstelling naar MKB en vice versa. Hierbij kunt u denken aan gezamenlijke onderzoeksprojecten, contractonderzoek, facility sharing, opleidingen of stageprojecten.

Health Valley Partners