Blended care: is er leven na de behandeling?
Home The Habit Agency

The Habit Agency ondersteunt patiënten bij het aanleren van gezond gedrag 

The Habit Agency ondersteunt patiënten bij het aanleren van gezond gedrag 

Na een consult bij de dokter wordt van de patiënt verwacht dat hij zelfstandig met de adviezen en oefeningen aan de slag gaat. Zonder begeleiding of ondersteuning, waardoor het resultaat vaak tegenvalt. De Bredase zorginnovator The Habit Agency ontwikkelt tools om deze mensen - én de behandelaar - op weg te helpen. Directeur Rutger Slob licht toe: “Wij bouwen platforms om mensen te ondersteunen bij het aanleren van gezond gedrag. Eindgebruikers gebruiken een app en de coaches een online dashboard. Patiënten gaan aan de slag met de afgesproken oefeningen en de behandelend arts kan waar nodig op afstand coachen. Blended care op en top.” 

Deze combinatie leidt volgens Rutger tot goede resultaten: 
“82% van de deelnemers is na zes maanden nog steeds dagelijks actief. Niet voor niets zijn veel zorginstanties enthousiast over de platformen die wij ontwikkelen, omdat de kwaliteit van de dienstverlening omhoog schiet. Je kunt het zien als een extra service, zonder dat het veel manuren kost."

"Het is natuurlijk wel een andere manier van werken. De verdienmodellen liggen niet voor de hand en dat maakt de zorg een lastige markt. Gelukkig komen we met steeds meer zorgaan­bieders in contact die in de basis al een goede match met ons product vormen.”  

Zo maakt The Habit Agency het verschil.

Bekijk het partnerprofiel van The Habit Agency

Health Valley Partners

Maak ook het verschil

Maak ook het verschil

Deel je eigen innovatie Word ook partner

Vragen? Neem contact op met Health Valley.

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0