Maak samen het verschil!

Vraag & Aanbod

Hier vind je berichten met betrekking tot calls, ventures, challenges, accelerators, programma's,  subsidieregelingen en andere relevante oproepen voor start ups en scale ups. 

Win een blik in de toekomst!

R2Pro bestaat 10 jaar! En om dat te vieren delen we een gratis toekomst visualisatie uit! En daarom kijken we 10 jaar vooruit! 

Bekijk nieuws

Aanbieding voor 5 zorginnovaties

Explicare Medical Media zoekt 5 zorginnovaties onder de partners in het netwerk van Health Valley die wij met onze expertise -video en animatie - een boost willen geven.

Bekijk nieuws

Op zoek naar financiering voor je bedrijf?

Voor startende of groeiende ondernemers is het veelal niet makkelijk om het hele plaatje te zien. Welke financieringen zijn er mogelijk? En welke combinaties zijn er te maken? Speciaal voor ondernemers in de regio Oost-Nederland, die op zoek zijn naar financiering organiseert Oost NL samen met netwerkpartners vier inspirerende ontbijt-events.

Bekijk nieuws

Angel Investment Tour

A group of 20 committed Business Angels spend 8 evening sessions on professionalising themselves as investors.

Bekijk nieuws

DHI-subsidieregeling

Ben je een ondernemer en heb je altijd al de stap naar het buitenland willen zetten? Misschien is de subsidie voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI) interessant voor jou.

Bekijk nieuws

500 Startups Miami 'Road to Series A' Growth Program

Venture Capitalist 500 Startups Miami heeft det de inschrijving gestart voor hun ‘Road to Series A’ groei-programma! Programma directeur Ana Gonzalez gaf aan: “I would love to have a Dutch startup participating”.

Bekijk nieuws

Programma Langer Thuis

Dit programma zal starten vanaf 2019 en heeft als doel de zorg voor ouderen in hun thuissituatie te verbeteren

Bekijk nieuws

EU MDR Module training 2018 – 2019

Ben je op zoek naar verdere uitdieping op het gebied van de EU MDR (2017/745) en heb je behoefte aan duidelijke uitgewerkte actielijsten die je als (toekomstige) Person Responsible for Regulatory Compliance (artikel 15) wilt gaan gebruiken?

Bekijk nieuws

Regio Deals

Speelt in uw regio een maatschappelijk vraagstuk met een sociale, ecologische of economische opgave? Samen met regionale partners biedt het Rijk de mogelijkheid deze aan te pakken in een Regio Deal.

Bekijk nieuws
Weergave resultaten 1-9 (van 27)
 |<  < 1 - 2 - 3  >  >| 

Health Valley Partners

RSS 2.0