Home Ons netwerk Partners LifetecZONe

LifetecZONe

LifetecZONe is een netwerk voor ondernemers die opereren in Life Sciences en Medische Technologie. Het merendeel behoort tot het MKB en is gevestigd in Zuid-Nederland (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). Daarnaast staat het netwerk open voor kennisinstellingen, zorgaanbieders, overheden en organisaties in en buiten de regio. Binnen LifetecZONe kunnen de leden elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen over trends, kennis en technologie. Regelmatig blijkt de kennis of technologie van het ene bedrijf de missing link te zijn voor een ander bedrijf. Zo kunnen ze samen nieuwe product-marktcombinaties ontwikkelen.

Informatie uitwisselen

De ruim honderd leden versterken het onderlinge contact tijdens informele netwerkbijeenkomsten. De netwerkbijeenkomsten, soms met samenwerkingspartners zoals kennisinstituten, zorginstellingen en andere brancheverenigingen, zijn succesvol. Zeker de de korte pitches, koffiemomentjes met het bestuur en de tafelpresentaties, waarbij de leden elkaar laten zien wat ze te bieden hebben, zijn erg geliefd.

Vrijblijvend kennismaken

Sinds de oprichting in 2008 is LifetecZONe uitgegroeid tot een waardevolle informatie- en inspiratiebron voor haar leden. We kennen het belang van netwerken, samenwerken en innoveren en ondersteunen dit op allerlei manieren. We maken informatie toegankelijk, zodat iedereen optimaal kan profiteren van elkaars kennis en kunde. Kortom: kennis maken, kennis bouwen, kennis delen en zakendoen, dat is waar LifetecZONe voor staat. Benieuwd of LifetecZONe voor uw bedrijf een toegevoegde waarde heeft? Meld u aan voor één van de aankomende LifetecZONe-activiteiten en kom eens de informele sfeer proeven. 

Voor meer informatie bekijk de website van LifetecZONe via www.lifeteczone.nl/over-ons

Health Valley steunt de activiteiten en bijeenkomsten van LifetechZONe en wil haar partners de gelegenheid bieden om hier gebruik van te maken. Partners van Health Valley kunnen daarom gratis deelnemen aan de bijeenkomsten van onze netwerkpartner LifetecZONe.  

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: LifetecZONe
Website: http://www.lifeteczone.nl
Organisatietype: Netwerkorganisatie
Specialisatie: Medical devices, Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Goirlese Weg 15, 5026 PB, Tilburg, Nederland
Postadres: Postbus 3240, 5003 DE, Tilburg, Nederland
KvK: 14077518

Social

Publicatiedatum: januari 04, 2021

TRIAS nieuwe sponsor LifetecZONe

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners