NYtor

Onderzoekslaboratorium NYtor is gespecialiseerd in moleculaire diagnostiek. We ontwerpen, ontwikkelen en valideren real-time PCR assays. Deze testen worden gebruikt voor het bestuderen van genexpressie, genotypering en voor de detectie van pathogenen. Onze uitgebreide expertise in assay development wordt ingezet om de meest robuuste en gevoelige assays te ontwerpen voor uw specifieke toepassing.

NYtor werkt voor klanten in binnen- en buitenland en beschikt over de know­how, de netwerken en de researchmiddelen om de kenniskloof tussen wetenschap en praktijk te overbruggen. Klanten kunnen hiervan profiteren door gebruik te maken van de “service op maat” die NYtor levert.

De ontwikkelde testen garanderen allereerst dat analyses met zeer grote gevoeligheid plaatsvinden. Daarnaast levert de methode tijdswinst op en is kostenbesparend. Hierdoor kunnen bijv. productieprocessen of kwaliteitscontroles aanmerkelijk efficiënter verlopen.

NYtor werkt nauw samen met verschillende bedrijven en kennis instituten. In Nederland zijn dat HAN Biocentre, Bio-Rad en Biolegio.  Buitenlandse samenwerking is er met Bio-Rad USA en de afdeling Molecular Genetics van de PHRI in Newark, Amerika. 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: NYtor
Website: http://www.nytor.nl/
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Diagnostica
Bezoekadres: Berg en Dalseweg 199, 6522 BJ, Nijmegen, Nederland
Postadres: Berg en Dalseweg 199, 6522 BJ, Nijmegen, Nederland
KvK: 54450942

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners