De kliniek voor houding en beweging
Home Ons netwerk Partners Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. Patiënten kunnen op locaties in Nijmegen, Woerden en Boxmeer terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding.

Daarnaast zijn binnen de Sint Maartenskliniek een aantal gespecialiseerde afdelingen/ specialismen werkzaam: radiologie, anesthesiologie, klinische farmacie. Ook beschikt de Sint Maartenskliniek over een eigen Sport Medisch Centrum en een poliklinische apotheek.

Naast behandelingen doet de Sint Maartenskliniek medisch-wetenschappelijk onderzoek in de kliniek en verricht zij studie naar het menselijk bewegingsapparaat. Dit onderzoek is noodzakelijk om nieuwe behandelingen te ontwikkelen en evalueren. Het onderzoek vindt plaats binnen het gehele spectrum van de drie medische specialismen van de Sint Maartenskliniek.

De onderzoeksresultaten worden gebruikt om bestaande behandelmethoden te evalueren en nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen.

Sint Maartenskliniek - Verder in Beweging from Sint Maartenskliniek on Vimeo.

Social

Health Valley Partners

RSS 2.0