De kliniek voor houding en beweging
Home Ons netwerk Partners Sint Maartenskliniek

Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. Patiënten kunnen op locaties in Nijmegen, Woerden en Boxmeer terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding.

Daarnaast zijn binnen de Sint Maartenskliniek een aantal gespecialiseerde afdelingen/ specialismen werkzaam: radiologie, anesthesiologie, klinische farmacie. Ook beschikt de Sint Maartenskliniek over een eigen Sport Medisch Centrum en een poliklinische apotheek.

Naast behandelingen doet de Sint Maartenskliniek medisch-wetenschappelijk onderzoek in de kliniek en verricht zij studie naar het menselijk bewegingsapparaat. Dit onderzoek is noodzakelijk om nieuwe behandelingen te ontwikkelen en evalueren. Het onderzoek vindt plaats binnen het gehele spectrum van de drie medische specialismen van de Sint Maartenskliniek.

De onderzoeksresultaten worden gebruikt om bestaande behandelmethoden te evalueren en nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen.

Sint Maartenskliniek - Verder in Beweging from Sint Maartenskliniek on Vimeo.

Social

Publicatiedatum: november 19, 2018

EFRO-subsidie draagt bij aan innovatiever mkb

Publicatiedatum: mei 16, 2018

VR4REHAB team wint landelijke hackathon finale

Publicatiedatum: november 23, 2017

32 miljoen euro voor technologisch toponderzoek

Publicatiedatum: juli 07, 2017

Singularity University Chapter Nijmegen van start

Publicatiedatum: april 26, 2017

SingularityU Nijmegen Chapter launched

Health Valley Partners

RSS 2.0