Home Ons netwerk Partners Sustainable Healthcare Challenge

Sustainable Healthcare Challenge

De Sustainable Healthcare Challenge is een stichting, opgericht door studenten, die jong ondernemerschap in de zorg stimuleert door middel van het organiseren van verscheidene evenementen. Het is onze missie om jonge ondernemers in contact te brengen met zorginstanties en op die manier het opzetten van een succesvolle start-up binnen de zorg te faciliteren.

Onze missie is om iedereen in Nederland kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen (blijven) bieden, en om dit te kunnen bewerkstelligen is het van essentieel belang de zorgsector continu te blijven vernieuwen. Met dit doel voor ogen richten wij ons vooral op jonge ondernemers (studenten of net-werkenden) die een innovatief idee hebben om de zorg te verbeteren en dit idee, door een start-up op te richten, de wereld in willen helpen.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een aantal waardevolle partners die ons hun expertise en financiële ondersteuning bieden. Voor het succesvol voortbestaan van de SHC is het daarom van essentieel belang dat we grote bekendheid vergaren onder verscheidene spelers in de zorg. Maar net zo cruciaal voor ons succes is het in contact komen met medisch en paramedisch studenten. Zij zijn immers onze “doelgroep” die we willen stimuleren om de ervaringen die zij opdoen tijdens hun studie (coschappen, stages etc) te gebruiken om te bedenken welke innovaties er nou écht nodig zijn in de kliniek.

Meer weten over hoe je betrokken kunt raken bij de SHC? Neem een kijkje op onze website: www.sustainablehealthcarechallenge.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Sustainable Healthcare Challenge
Website: www.sustainablehealthcarechallenge.nl
Organisatietype: Netwerkorganisatie
Specialisatie: Consulting
Bezoekadres: Jacob Van Lennepkade 237 A, 1054 ZR, Amsterdam, Nederland
Postadres: Jacob Van Lennepkade 237 A, 1054 ZR, Amsterdam
KvK: 57159572

Social

Publicatiedatum: juni 23, 2017

Winnaars Sustainable Healthcare Challenge

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Victor Haze
International ecosystem director Health Valley Netherlands
v.haze@healthvalley.nl
+31683999327

Victor Haze

Health Valley Partners