Home Ons netwerk Partners The Simulation Crew

The Simulation Crew

The Simulation Crew ontwikkelt gameconcepten in 3D omgevingen met intelligente avatars. Ons team van communicatiespecialisten, 3D artists en game ontwikkelaars staat klaar om voor u de beste oplossing te creëren.

Sociale interactie en communicatie

The Simulation Crew is gespecialiseerd in serious games op het gebied van communicatie en sociale interactie. Onze virtual agents reageren op subtiele wijze op de keuzes van de speler. Keuzes die de speler in volledige vrijheid maakt. Is een avatar niet tevreden? Dan geeft deze feedback. Net als een virtuele coach.

Bekroonde technologie

De producten van The Simulation Crew zijn meerdere malen bekroond met drie Brandon Hall Awards en twee nationale E-learning awards. We maken gebruik van state of the art technologie om intelligente avatars te creëren. Hun reacties zijn gebaseerd op vele regels en voelen levensecht!

Focus op vaardigheden

Volledige beheersing door te oefenen. Dat willen we uw medewerkers laten bereiken. Games lenen zich uitstekend voor geleidelijke ontwikkeling van vaardigheden. Steeds iets uitgebreider, steeds iets lastiger. Maar altijd gecontroleerd. En volledig: alle situaties die u wilt trainen zijn afgedekt. Onze belofte: na het spelen kunnen uw medewerkers het!

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: The Simulation Crew
Website: www.simulationcrew.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, ICT, Consultancy
Bezoekadres: Oude Haven 102, 6511 XH, Nijmegen, Nederland
Postadres: Oude Haven, 6511 XH, Nijmegen, Nederland
KvK: 856613010

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners