Home Ons netwerk Partners Wisse Kommunikatie

Wisse Kommunikatie

Wisse Kommunikatie in Arnhem is een middelgroot adviesbureau voor corporate communicatie en public relations. We bestaan sinds 1982 en hebben dankzij onze zakelijke en resultaatgerichte manier van werken een uitstekende reputatie opgebouwd.

Visie

Wij zien communicatie primair als een instrument om de organisatiedoelstellingen te bereiken. Communicatie kan volgens ons alleen effectief zijn als ze gebaseerd is op een aanpak waarin de communicatiedoelstellingen, de boodschap, de doelgroepen en de in te zetten middelen duidelijk omschreven en op elkaar afgestemd zijn.
 

Activiteiten

Wisse Kommunikatie is een full-service communicatieadviesbureau. Dat wil zeggen dat we (bijna) alle communicatieactiviteiten voor u kunnen verzorgen: strategisch advies, het ontwikkelen van communicatieplannen, mediarelaties, marketing PR, issues management, public affairs en de ontwikkeling en productie van communicatiemiddelen.

Advisering, conceptontwikkeling en tekstproductie doen we in huis, de fysieke productie van communicatiemiddelen als folders, brochures, nieuwsbrieven, websites, evenementen, direct mail en advertising doen we meestal in samenwerking met een aantal gespecialiseerde toeleveranciers.

 
Bedrijfstakken

Hoewel Wisse Kommunikatie van oorsprong een allround communicatieadviesbureau is, ligt het zwaartepunt van onze activiteiten tegenwoordig in de ‘tech-sectoren’. Een groot deel van onze omzet is afkomstig van opdrachtgevers uit de sectoren ICT, bouw/installatie, biotech/life sciences, industrie, transport en logistiek. Daarnaast werken we ook regelmatig voor overheden, brancheverenigingen, nutsbedrijven en zakelijke dienstverleners. Van de meeste van deze markten heeft Wisse Kommunikatie de nodige expertise in huis. Onze consultants zijn jarenlang in één of meerdere van deze bedrijfstakken werkzaam geweest en we voeren in samenwerking met universiteiten en hogescholen regelmatig onderzoek naar de communicatieactiviteiten in bepaalde bedrijfstakken uit.
 

Internationaal

Wisse Kommunikatie is sinds 1989 aangesloten bij de Worldcom Public Relations Group, dat met meer dan 100 vestigingen in 46 landen het grootste wereldwijde netwerk van onafhankelijke PR-bureaus is. Dankzij dat netwerk is Wisse Kommunikatie bij vele internationale projecten betrokken. Ofwel als ‘lead-agency’ voor het management en de coördinatie van internationale activiteiten ofwel voor de uitvoering van werkzaamheden waarbij Wisse Kommunikatie of Nederland of de Benelux voor haar rekening neemt.

Wisse Kommunikatie is bovendien aandeelhouder in het Brusselse PR-bureau InstiCOM, dat geleid wordt door Drs. Hans Karperien. 
 

Opdrachtgevers

Wisse Kommunikatie heeft de afgelopen jaren gewerkt voor tal van aansprekende opdrachtgevers, zoals Akzo Nobel, Air Products, Autodesk, BCT, DAF Trucks, DSM Chemie, de Europese Commissie, Kimberley Clark Healthcare, Mitsubishi, Nuon, Office Depot, Selligent, Veeam en Webroot. Daarnaast voeren we regelmatig werkzaamheden uit op projectbasis, zoals de internationale mediarelaties voor een Europese ondernemersprijs of de introductie van bedrijven op de Nederlandse markt.
 

PR voor Health Valley startups

Wisse Kommunikatie heeft een concept ontwikkeld dat startups, waaronder Health Valley-partners, in staat stelt tegen een ‘partnerprijs’ basisdocumentatie en communicatie- en PR-activiteiten in te kopen. In dit kader hebben we drie PR-pakketten opgezet, die idealiter voorafgegaan worden door de activiteiten die we in onze starter kit aanbieden. Met het startpakket en structurele PR-activiteiten kunt u er zeker van zijn dat uw kernboodschappen staan als een huis en dat u uw stakeholders, met de juiste, op maat gesneden informatie bereikt. Of dat nu klanten, subsidieverstrekkers, journalisten, bloggers, social media-gebruikers, of andere Health Valley-partners zijn.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Wisse Kommunikatie
Website: http://www.wisse-worldcom.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Marketing & communicatie advies
Bezoekadres: Kroonpark 2, 6831 GV, Arnhem, Nederland
Postadres: Postbus 3037, 6802 DA, Arnhem, Nederland
KvK: 9106271

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Kim van Baal
Communicatieadviseur
k.vanbaal@healthvalley.nl

Kim van Baal

Health Valley Partners