Home Ons netwerk Partners Zentis Medical

Zentis Medical

Zentis is gespecialiseerd in het ontwikkelen van embedded- en softwareoplossingen waarbij onze focus ligt op kwaliteit en flexibiliteit. We zijn de ideale partner voor bedrijven die de ideeën en ambities hebben om een product te ontwikkelen, maar die expertise of capaciteit missen op het gebied van software- of hardwareontwikkeling.

Door onze ervaring in het werken met bestaande apparatuur en het ontwikkelen van nieuwe apparatuur zijn we de ideale partner voor alle oplossingen waar hardware een rol bij speelt. Bij dit soort projecten zijn er vaak onvoorziene problemen in de samenwerking tussen software en hardware, wij zijn in staat deze problemen in een vroeg stadium te signaleren en op te lossen voordat ze de voortgang van het project bedreigen.

Niet alleen op het gebied van hardware kunnen we u van dienst zijn. Onze brede kennis beslaat ook gebieden als telecommunicatie, HD beeldverwerking, streaming, Microsoft.Net applicatie ontwikkeling en DirectX waardoor we ook uw softwarewensen kunnen realiseren. Ook kunt u denken aan applicaties voor intern gebruik, vaak zijn bedrijfsprocessen aanzienlijk te verbeteren door op uw situatie aangepaste software te gebruiken.

Omdat we weten hoe belangrijk het is om een korte doorlooptijd voor uw project te hebben, zijn we in staat om bij ons op locatie snel prototypes en one-offs te maken. Zodra het project overgaat naar de productiefase zullen wij dit uitbesteden aan gespecialiseerde bedrijven. Zo kunnen wij altijd met u mee groeien.

Neem eens contact op met Richard, misschien dat een persoonlijk gesprek verhelderend werkt

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Zentis Medical
Website: http://www.zentis.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT, Medical devices
Bezoekadres: Boulevard Heuvelink 106, 6828 KT, Arnhem, Nederland
Postadres: Postbus 2092, 6802 CB, Arnhem, Nederland
KvK: 63651513

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Dorine Pluimers
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
d.pluimers@healthvalley.nl
+31651551076

Dorine Pluimers

Health Valley Partners