Health Valley Netherlands

logo Health Valley Netherlands
Website: www.healthvalley.nl
Organizationtype: Bedrijf
Specialization: Netwerkorganisatie
Chamber of Commerce number: 09165713

Address

Transistorweg 7R (Novio Tech Campus
gebouw A)
6534 AT
Nijmegen
Nederland
Health Valley Robo Toekomst Generatie

Health Valley is hét zorginnovatie ecosysteem van Oost-Nederland. Met zorginstellingen, kennisinstellingen, bedrijfsleven en overheden als partners, richten wij ons op de gezondheid en de zorg van morgen. Wij identificeren vraagstukken in de zorg, brengen publieke en private partijen bij elkaar en versnellen innovatie met inzet van technologie.

Met onze regionale, nationale en internationale partners bouwen wij aan een ecosysteem waarin dagelijks nieuwe verbanden ontstaan. Over de sectoren heen kijken wij naar mogelijkheden voor kennisdeling, productinnovatie en marktintroductie.

Wij versnellen innovatie vanuit drie rollen:

Connect
Met overzicht over de hele sector en met kennis van alle ontwikkelingen, signaleren wij kansen, brengen wij partijen bij elkaar en bieden wij perspectief. Voor elke partner van Health Valley staat het hele netwerk ter beschikking, om gezamenlijk versnellingen te realiseren.

Challenge
Wij inventariseren actief met welke vraagstukken de gezondheidszorg kampt. We stellen concrete, praktische doelen en dagen instellingen en bedrijven uit met oplossingen te komen.

Grow
Wij ondersteunen onze partners om te groeien. We zetten onze nationale en internationale contacten in om afzetmarkten te vinden en groei te realiseren. We kennen de weg in Europa.

Connect, Challenge en Grow
met Health Valley Netherlands!

Image of Chris Doomernik

Is this company a potential match for you? Please contact:

Chris Doomernik Algemeen directeur