Home Ons netwerk Partners Gemeente Arnhem

Gemeente Arnhem

Arnhem is een creatieve, inspirerende en groene stad. In Arnhem werken veel mensen in creatieve beroepen: mode, vormgeving, beeldende kunst. Met topgezelschappen als Het Gelders Orkest, Introdans en Toneelgroep Oostpool is Arnhem de culturele hoofdstad van Oost-Nederland. Park Sonsbeek en uiterwaardenpark Stadsblokken-Meinerswijk bepalen samen met een lint van andere parken, bossen en landgoederen het groene gezicht van Arnhem.

Ruim 1400 medewerkers werken met ongeveer 150.000 Arnhemmers samen voor stad én samenleving. Wijkbewoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties kunnen veel dingen heel goed - of beter - zelf doen. Inwoners verwachten daarbij een andere rol van de gemeente: wij moeten hun plannen ondersteunen of regisseren in plaats van kijken of die binnen de gemeentelijke regels vallen.

Daarvoor zijn startende en ervaren professionals nodig die met plezier willen werken voor en met de inwoners en partners uit Arnhem. Die kennis delen in netwerken. Mensen die verantwoordelijk zijn, lef tonen en risico's durven te nemen.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Gemeente Arnhem
Website: https://www.arnhem.nl/
E-mail: gemeente@arnhem.nl
Organisatietype: Overheid, gemeente
Bezoekadres: Koningsstraat 38, 6811 DG Arnhem
Postadres: Postbus 9029, 6800 EL Arnhem
KvK: 9214908

Social

september 19, 2017

Succesvol ZZP-en

Health Valley Partners

RSS 2.0