Home Ons netwerk Partners The Simulation Crew

The Simulation Crew

The Simulation Crew is een Nederlands bedrijf dat trainingen en oefensimulaties ontwikkelt in Virtual Reality (VR) voor de gezondheidszorg en opleidingen.

Virtuele werelden

In onze trainingen stap je een virtuele wereld binnen. Dit is een realistische 3D omgeving waarin het voelt alsof je echt dáár bent. Je aandacht neemt toe en het leereffect wordt groter. Bovendien biedt VR je een veilige en vertrouwde plek om nieuwe skills je eigen te maken.

Levensechte interacties

Binnen onze virtuele omgevingen heb je veel zelf in de hand. Zo maken we gebruik van vrije spraak. Dit betekent dat je in onze communicatietrainingen het gesprek aan kunt gaan met bijvoorbeeld patiënten. Geen beperkte keuzemogelijkheden, maar communiceren zoals jij dat wil. De patiënt zal vervolgens reageren op wat je zegt en
zo ontstaat een levensecht gesprek. Daarnaast maken we het mogelijk om in VR diverse procedures te oefenen, bijvoorbeeld wat je moet doen als er brand uitbreekt in een ziekenhuis. Ook hierin krijgt de speler alle vrijheid. Waar je begint en waar je eindigt is volledig aan jou.

Samen met zorginstellingen

Onze trainingen maken wij in co-creatie met diverse bekende organisaties, zoals de Sint Maartenskliniek en het RadboudUMC. We maken slim gebruik van praktische en medische kennis en implementeren dit in onze trainingen. Zo wordt een VR-training een reële afspiegeling van de werkelijkheid.

Benieuwd naar wat The Simulation Crew voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Ons interdisciplinaire team van designers, 3D artists en game ontwikkelaars staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen!

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: The Simulation Crew
Website: www.simulationcrew.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, ICT, Consultancy
Bezoekadres: Oude Haven 102, 6511 XH, Nijmegen, Nederland
Postadres: Oude Haven, 6511 XH, Nijmegen, Nederland
KvK: 856613010

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners