Dutch Lounge Nordic Life Science Days 2024

Type event: Collectief bezoekersprogramma
Datum: 16 - 19 september 2024
Organisatie: Health~Holland Top Sector Life Sciences & Health, Health Valley Netherlands
Aantal aanmeldingen: 10
Locatie:
Malmömässan
Måsgatan 6
215 32 Malmö, Zweden
Event header

Neem deel aan de Dutch Lounge op de

NLS Days 2024 Dutch Lounge

De Nordic Life Science Days (NLSDays) is de plaats bij uitstek om zaken te doen met Scandinavische Life Science bedrijven. Het is hét platform waar nieuwe internationale connecties worden gelegd in Scandinavië. Onder de deelnemers zijn belangrijke partners uit de industrie en VC's. Voor Life Science bedrijven die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de mogelijkheden in Scandinavië, bieden de NLSDays een uitstekend platform om in contact te komen met het Scandinavische ecosysteem.

Dit jaar worden de NLSDays gehouden in Malmö, Zweden, van 17-19 september. Aan de NLSDays 2023 in Kopenhagen namen ±50 Nederlandse bedrijven deel. We willen dit succes herhalen met een grote Nederlandse delegatie tijdens de NLSDays 2024, om zo de concurrentiekracht van Nederlandse bedrijven op de Scandinavische LSH-markt te vergroten.

Om Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in de Scandinavische markt te faciliteren, organiseren de Nederlandse ambassade in Zweden, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Trade and Innovate NL partners, Health Valley Netherlands, Health~Holland en GO4EXPORT een Dutch Lounge en collectief bezoekersprogramma tijdens de NLSDays.

Rijksdienst voor Ondernemen RVO Trade and Innovate NL                    

Voor wie? 

We nodigen Nederlandse bedrijven en kennisorganisaties die actief zijn in biotech, medtech, service providers en investeerders uit om deel te nemen aan de NLSDays op 17-19 september 2024.

Voor service providers is NLSDays het belangrijkste evenement in Scandinavië waar nieuwe verbindingen worden gelegd. De zogeheten Zweedse pijplijn voor ontdekking en ontwikkeling van geneesmiddelen omvat ongeveer 350 projecten: het meeste werk wordt uitgevoerd door service providers. Bekijk het SwedenBIOs pipeline rapport om uw toekomstige klanten en samenwerkingspartners te vinden.

Voor biotechs biedt NLSDays gelegenheid om voor nieuwe investeerders te pitchen en veel service providers te leren kennen die je kunnen helpen slagen op de Scandinavische markt. Op de NLSDays vind je belangrijke partners uit de industrie en VC's (zie bovenstaande link voor samenwerkingspartners).

Voor medtechs biedt het evenement manieren om de Scandinavische markt te betreden, en in contact te komen met het Scandinavische ecosysteem. Er zijn zakenpartners aanwezig die kunnen helpen om klinisch gevalideerd te worden.

Voorlopig programma

Maandag 16/09 Aankomst in Kopenhagen
  Welkomstreceptie aan de residentie van de Nederlandse ambassadeur te Denemarken (ovb)
Dinsdag 17/09 Side programma inclusief locatiebezoeken en presentaties (details volgen)
Woensdag 18/09 NLSDays 2024
  Gebruik van de Dutch Lounge
  Pitching sessies
  Nederlandse presentatie op de ‘Coffee Stage’
  Netwerkreceptie in de Dutch Lounge in aanwezigheid van de Nederlandse ambassadeur te Zweden (ovb)
  Officiële NLSDays receptie in het Malmö Folkets Park
  Officiële NLSDays after party in het Malmö Folkets Park
Donderdag 19/09 NLSDays 2024
  Gebruik van de Dutch Lounge
  Matchmaking en netwerken
  Afscheidsborrel in de beurshal 
Vrijdag 20/09 Terugreis naar Nederland

Kosten & praktische informatie

De deelnamekosten bedragen € 1500 voor iedere eerste deelnemer van een bedrijf, en een extra € 1200 voor iedere extra deelnemer. Dit is inclusief:

  • Toegangsticket voor de NLSDays tegen een gereduceerd tarief, waarmee u toegang krijgt tot alle presentaties en sessies tijdens het evenement (bekijk het volledige programma);
  • Zichtbaarheid met logo en presentatie van uw bedrijf in de Dutch Lounge;
  • Welkomstreceptie op de residentie van de Nederlandse Ambassadeur te Denemarken;
  • Netwerkborrel in de Dutch Lounge, geopend door de Nederlandse ambassadeur te Zweden;
  • Deelname aan het side programma op 17 september;
  • Deelname aan alle officiële NLSDays side events, inclusief een officiële netwerkborrel en after party, en gebruikmaking van gefaciliteerde netwerk- en matching.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Deelnemende bedrijven zijn zelf verantwoordelijk voor het regelen van een hotel en de heen- en terugreis.

NLSDays 2024 wordt gehouden in Malmömässan, een moderne vergaderfaciliteit op een centrale locatie met een eigen treinstation, 10 minuten van Copenhagen Airport (Øresundbrug) en 15 minuten van Malmö Central. 

De deadline voor registratie is 31 juli 2024. U kunt zich inschrijven via het formulier hieronder op deze pagina. Na aanmelding zal er vervolgcommunicatie met de Zweedse ambassade in het Engels verlopen. 

Contact
Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen met Björn Ursing, Senior Project Manager LSH op de Nederlandse ambassade in Zweden:
Email: bjorn.ursing@minbuza.nl
Telefoon: +46-708-111-268

Meer informatie is te vinden op de officiële website van NLSDays 2024.

Aanmelden: