News Updates Print Bank Phrom Tzm3oyu 6Sk Unsplash

Nieuws Ons nieuwsoverzicht

Relevante nieuwtjes, updates, ontwikkelingen van onze partners en alle mogelijkheden om samen met alle partijen in het ecosysteem te werken aan Connect, Challenge en Grow delen we in dit nieuwsoverzicht.

Zoeken in publicaties

19 januari 2023

Health Valley 2022 Wrap-Up

We blikken terug op de belangrijkste ontwikkelingen en gebeurtenissen, plus enkele feiten en cijfers van Health Valley van het jaar 2022.

Lees meer
17 januari 2023

EDIH BOOST Robotics: aan de slag met digitalisering

Sinds 1 januari 2023 kunnen ondernemers bij EDIH BOOST Robotics terecht voor advies over digitalisering. Ben je partner? Bel of mail je innovatiemanager voor meer info!

Lees meer
17 december 2022

Brainbuilders.training winnaar Dragons' Den Start-Up Bootcamp Health editie 2022

Op vrijdag 16 december was het weer zover: zes dappere strijdende ondernemers hielden een pitch in het drakenhol tijdens de Dragons’ Den, de afsluitende sessie van de Start-up Bootcamp Health editie 2022. De zes uitverkorenen die het drakenhol durfden te betreden zijn:

Lees meer
26 januari 2023

Bertine Lahuis, Radboudumc: "Innovatie begint bij out of the box denken!"

In ICT&health legt Bertine Lahuis uit wat er nodig is om tot effectieve en efficiënte innovatie te komen en dat dat onmogelijk is als je weigert buiten de geijkte paden te treden.

Lees meer
26 januari 2023

Van idee naar succes: SARA Robotics

Zorginnovatie.nl in gesprek met Maartje Claassen, directeur van de succesvolle start-up SARA Robotics!

Lees meer
26 januari 2023

Subsidie voor test- en demonstratieprojecten

EFRO Oost zoekt bedrijven in Overijssel en Gelderland die willen bijdragen aan een slimme en duurzame economische ontwikkeling van de regio. Vanaf 1 maart kunnen zij subsidie aanvragen voor demonstratie- of testprojecten.

Lees meer
22 januari 2023

Rabobank Duurzame Innovatieprijs 2023

Heb jij dé duurzame innovatie waarmee je het verschil maakt in de maatschappij? Schrijf je dan nu in voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023!

Lees meer
19 januari 2023

Winnaars bekendgemaakt van de PIHC Innovatiefonds vouchers

Met het Pioneers in Health Care Innovatiefonds stimuleren Saxion, UT, MST, Deventer Ziekenhuis, ZGT en Reggeborgh de duurzame samenwerking tussen de wereld van nieuwe technologie en de medische praktijk.

Lees meer
18 januari 2023

NWO financiert met 25 miljoen euro tien jaar AI-onderzoek

NWO stopt de komende tien jaar 25 miljoen euro in het programma ROBUST, waarmee onderzoek naar betrouwbare artificial intelligence in Nederland een flinke impuls krijgt.

Lees meer
18 januari 2023

Effectievere, snellere en goedkopere psychische zorg dankzij VR

Vorig jaar won Psylaris de Rabo Duurzame Innovatieprijs (RDI) in de categorie Vitale gemeenschappen & zorg. CEO Mike Verhiel vertelt er meer over.

Lees meer
16 januari 2023

Op weg naar een Human Capital Akkoord

De Human Capital Agenda binnen de Groene Metropoolregio, The Economic Board en de provincie Gelderland moet uitmonden in een Human Capital Akkoord, met aandacht voor de regionale speerpunten Energy, Health en Hightech.

Lees meer
15 januari 2023

The Venture Challenge Call 2023

Develop your business case guided by experienced entrepreneurs, industry experts and business coaches.

Lees meer