News Updates Print Bank Phrom Tzm3oyu 6Sk Unsplash

Nieuws Ons nieuwsoverzicht

Relevante nieuwtjes, updates, ontwikkelingen van onze partners en alle mogelijkheden om samen met alle partijen in het ecosysteem te werken aan Connect, Challenge en Grow delen we in dit nieuwsoverzicht.

Zoeken in publicaties

2 augustus 2022

Verkiezing Starter met Impact 2022 Oost-Nederland

Ben jij een startende ondernemer uit Gelderland of Overijssel die impact en verschil maakt? Draagt jouw onderneming bij aan de maatschappelijke transitie? Geef je dan op voor de verkiezing Starter met Impact Oost-Nederland 2022 en maak kans op € 7.500,- voor jouw onderneming. De Startversneller en Oost NL organiseren deze unieke verkiezing in samenwerking met Provincie Gelderland en Provincie Overijssel.

Lees meer
13 juli 2022

Innov(r)aag: Ziekenhuisinnovatie in 12 Open Deuren

Want alleen samen zorgen we ervoor dat er geen onzintechnologie ontwikkeld wordt, dat nieuwe ontwikkelingen ondersteunend zijn en dat zorgverleners kunnen doen waarvoor ze voor de zorg hebben gekozen: voor mensen zorgen.

Lees meer
13 april 2022

Health Valley biedt kansen voor innovatieve ondernemers

Zorginnovatienetwerk Health Innovation Park (HIP) in Zwolle is eind 2021 bestuurlijk gefuseerd met Health Valley in Nijmegen en voert sindsdien de naam Health Valley. Ze werken met vereende krachten verder aan de gezamenlijke ambitie: in Oost-Nederland initiatieven nemen, projecten opzetten, partijen bijeen brengen en zorginnovaties versnellen. De fusie betekent kansen voor bedrijven in de regio die zich richten op innovaties in de zorg.

Lees meer
3 augustus 2022

Pole Position Healthtech

Applications for Pole Position Healthtech are open! Get your deeptech startup ahead of the race with this joint initiative of Incubators United and Techleap.nl.

Lees meer
3 augustus 2022

Call for osteoarthritis scientific reviewers

Quality in research is what we need to solve problems for patients with OsteoArthritis. To get good research we are looking for and need good reviewers!

Lees meer
3 augustus 2022

Bruikbare technologie voor de zorg: stap voor stap én samen met ouderen

Innovatie komt pas echt op gang met vasthoudende en ondernemende creatievelingen. Martijn Vastenburg is er zo een

Lees meer
2 augustus 2022

Vliegwiel Handreiking Juridische Uitdagingen bij Telebegeleiding uitgebreid

Met dank aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis is de Vliegwiel Handreiking Juridische Uitdagingen bij Telebegeleiding uitgebreid.

Lees meer
2 augustus 2022

Magazine: Zicht op zorglogistiek

Hoe richt je het logistieke proces optimaal in om zo tijd én geld te besparen? Dit e-magazine van PostNL staat vol trends en cases over logistiek en zorg.

Lees meer
27 juli 2022

Genomineerden Jan Terlouw Innovatieprijs 2022 zijn bekend

Uit 27 unieke aanmeldingen heeft een expertcommissie acht baanbrekende innovaties geselecteerd voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2022.

Lees meer
26 juli 2022

Innovatie van Predica Diagnostics verbetert screening baarmoederhalskanker

Een gezamenlijke financieringsronde van ION+2 en het Thematic Technology Transfer Medtech Fund (TTT Medtech) maakt de verdere ontwikkeling mogelijk van moleculair diagnostische testen voor verschillende vormen van kanker door Predica Diagnostics (spin-off van Radboudumc).

Lees meer
26 juli 2022

Universiteit Twente sluit zich aan bij nieuwe AI-onderzoeksgroep euROBIN

Het nieuwe Europees project bestaat uit 31 partners in veertien landen en specialiseert zich in internationaal onderzoek naar en op AI gebaseerde robotica.

Lees meer
22 juli 2022

Investering Virtual Capital maakt versnelde groei Corpus VR mogelijk

Virtual Capital neemt een aandeel in inMotion VR om het succesvolle revalidatie softwareplatform Corpus VR versneld te laten groeien om zo meer mensen te helpen in hun revalidatieproces met de inzet van Virtual Reality.

Lees meer