Partner into Challenges: Business model-design & stress-test

Type event: Workshop
Datum: 28 mei 2024
Tijd: 13.30 uur - 16.30 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands
Deelname: Gratis
Aantal aanmeldingen: 21
Locatie:
Noviotech Campus, gebouw M, 00.32
Transistorweg 7
6534 AT Nijmegen
Event header

Ontwerp en test jouw business model in 1 middag, onder professionele begeleiding. Dat gaan we doen tijdens ons ‘Business model design & stress-test’ evenement. Dit evenement is een werksessie, waarbij je onder begeleiding van Forty kennis opdoet en jouw business model in 3 uur 10 stappen verder brengt.

Wat gaan we doen?
Jij hebt een idee of je ziet een kans. Wij gaan je helpen onderzoeken of het de moeite waard is om daar (meer) tijd en geld in te investeren. Dat doen we door het business model achter jouw idee te ‘stress-testen’ op 3 onderdelen; de wenselijkheid (wie wil dit hebben?), de levensvatbaarheid (kan het financieel uit?) en de uitvoerbaarheid (is het haalbaar?).

Wat levert dat op?

  • Je krijgt tijdig inzicht in het potentiële succes van jouw idee of product.
  • Je krijgt kennis en tips die je in de toekomst zelfstandig kunt gebruiken om te testen of jouw model succesvol kan zijn.
  • Je hebt contact met collega’s en experts over business modellen (en andere zaken tijdens de borrel).

Voor wie is dit interessant?

  1. Voor iedereen die wil weten of het de moeite waard is om tijd en geld in een specifiek businessmodel te investeren.
  2. Voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met advisering over business modellen

Kan ik me voorbereiden?
Ja, om de kwaliteit van de output tijdens de werksessie hoog te houden, vragen we je een korte voorbereiding te treffen. Het voorbereidingsdocument (een Lean Canvas met toelichting) ontvang je ruim voor de bijeenkomst. Het invullen van het Lean Canvas is leuk en meteen een eerste ‘confrontatie’ met de concreetheid van je idee.

Wie is Forty?
Wij zijn Forty. We helpen bedrijven en ondernemers met het ontwerpen, testen en laten groeien van nieuwe producten en diensten. Met een team van innovatiestrategen en service & UX designers maken we het verschil binnen de sectoren mobiliteit, circulariteit en gezondheid. Dit doen we samen met vernieuwers die kansen zien in een dynamische wereld. Samen met partners als Philips, NOC*NSF, Athlon en de RET zetten we verandering om in vooruitgang.

Deelname
Deze bijeenkomst is kosteloos voor partners van Health Valley. Ben je nog geen partner maar wil je wel deelnemen? Geen probleem! De kosten bedragen €25,00 exclusief btw per persoon.

De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Aanmelden: