Voor en door Partners Only Event 2023

Type event: FOR PARTNERS ONLY
Datum: 3 oktober 2023
Tijd: 11.30 uur - 16.45 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands, Isala, Open Health Hub, TNO, Linksight, Holland Innovative, Lamers Robotics Holding BV, Zentis Medical, Thuis met Anne, Infi Nijmegen, Windesheim, Orikami, Radboudumc, Innovattic, InMotion VR, LeoVanWoerden.com
Aantal aanmeldingen: 97
Locatie:
De Agnietenberg
Haersterveerweg 23
8034 PJ Zwolle
Event header

Op 3 oktober 2023 organiseerden wij ons jaarlijkse exclusieve "Voor en door Partners Only Event" in De Agnietenberg in Zwolle. Daar beleefden we een mooie middag met partners uit ons innovatienetwerk. Er was volop gelegenheid om met elkaar te netwerken, informatie te delen, deel te nemen aan interactieve workshops en discussies in een mooie ambiance. En we werden geïnspireerd door pitches! Tot slot namen we afscheid van Chris Doomernik en introduceerden we Egbert-Jan Bögels. Wij bedanken alle deelnemers en aanwezigen voor hun waardevolle bijdrage en de moeite om naar Zwolle te komen om elkaar te ontmoeten! We hebben weer veel geleerd! We hopen jullie allemaal weer te zien op 21 maart 2024 voor het Health Valley Event!

Er waren workshops over": 

  • Samenwerken met andere organisaties: deel het inzicht, niet de data. Leer en ervaar zelf hoe de zorgorganisaties in de Achterhoek dit doen. Partner Linksight nam je mee in dit verhaal. 
  • Het nieuwe FunxLab, opschalen van innovaties in ziekenhuizen; verteld door innovator Jos Knaapen van zowel Isala Ziekenhuis als van het innovatieve netwerk mProve.
  • Hoe je een succesvol ondernemer in de zorg wordt (en welke obstakels je daarbij tegenkomt). In het panel zaten Mike Verhiel van Psylaris, Marco Woesthuis van Open Health Hub en Infi. 
  • Financiering van zorginnovaties; hoe zien de routes er voor ondernemers uit, door Sander Holterman, onderzoeker bij Windesheim. 

Het "Voor en door Partners Only Event" werd mede mogelijk gemaakt door:

Aanmelden: