Warm-Up Health Valley Event 2024

Type event: Netwerkborrel
Datum: 20 maart 2024
Tijd: 16.00 uur - 17.30 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands, Gemeente Nijmegen
Aantal aanmeldingen: 39
Locatie:
Moeke Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 6
6515 AT Nijmegen
Event header

Aan de vooravond van het Health Valley Event op 21 maart 2024 in Pathé Nijmegen, organiseren we exclusief voor onze partners, sponsors en internationale gasten die zich hebben geregistreerd voor het Health Valley Event, een speciale matchmaking borrel bij Moeke Nijmegen

Om jouw komst naar en verblijf in Nijmegen voor #HVE2024 zo prettig en zinvol mogelijk te maken, bieden we in samenwerking met de gemeente Nijmegen deze warm-up aan. Op deze manier kom je alvast in de stemming om samen de gezondheidszorg (meer) in beweging te brengen. Voorwaarde voor deelname aan deze borrel, is dat je jezelf ook hebt geregistreerd voor het Health Valley Event op 21 maart.

Partners van Health Valley kunnen (afhankelijk van hun abonnement) gratis en/of met korting tickets registreren voor het Health Valley Event 2024. Aanmelden kan op healthvalleyevent.com. Tickets zijn inclusief entree, drankjes, lunch, borrel en parkeren op donderdag 21 maart bij Pathé Nijmegen.

Ben je geregistreerd als #HVE2024 deelnemer en wil je naar deze unieke warm-up bijeenkomst komen? Meld je dan via het formulier hieronder aan voor de netwerkborrel van woensdag 20 maart bij Moeke Nijmegen.

Warm-Up Health Valley Event 2024 wordt georganiseerd en gesponsord door: 

Aanmelden: