in4care

logo in4care
Website: www.in4care.be
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Netwerkorganisatie, Research & Development
KvK nummer: 0890146333

Adres

Interleuvenlaan 10
1012NX
Heverlee
België

Social

Innovation Highlight Sparkle Matt Palmer Ipum7ket2jo Unsplash

in4care is een dynamische en creatieve ledenorganisatie die ontstaan is van uit de zorginstellingen zelf. Gedreven door de noden van de zorg, brengt in4care vandaag zorginstellingen, startups, bedrijven en andere zorginnovatie partners samen om innovaties in zorg en welzijn te realiseren. in4care staat voor creativiteit, snelheid, future-thinking, en can-do mentaliteit.

Innoveren in zorg en welzijn?

Vergrijzing, vermaatschappelijking van de zorg, schaarste aan zorgkundigen en verpleegkundigen, een tsunami aan regelgeving én een mondiger publiek met een sterk gewijzigd verwachtingspatroon. Gelijktijdig worden zorgorganisaties overstelpt door een toevloed aan technologische en andere innovaties. Deze innovaties beloven allemaal dat ze een grote impact zullen hebben op hoe u de zorg zal organiseren.

Zorg -en welzijnsorganisaties staan voor de uitdaging om al deze innovaties op te volgen, laat staan de mogelijkheden er van te bekijken of te gaan implementeren. Nochtans kunnen deze innovaties helpen de administratieve lasten te verminderen, de patiënten of bewoners nóg beter te bedienen en de medewerkers te ondersteunen tijdens hun dagelijkse taken. Het profileert je als organisatie of hulpverlener ook als een hedendaagse, attractieve en professionele setting om te verblijven, geholpen te worden én te werken. Innovaties helpen om de werkdruk te verlagen én zo de hartelijkheid te bewaren. Maar hoe maakt u nu in uw agenda ruimte voor het opvolgen én implementeren van nieuwe dingen? 

Als start-up / ondernemer ziet u de mogelijkheden om de zorg voor de cliënt, patiënt, bewoner op de één of andere manier beter te maken. Rechtstreeks of onrechtstreeks, doordat u nieuwe producten of diensten heeft ontwikkeld voor de zorg –en welzijnssector. Maar hoe krijg je toegang tot voorzieningen uit de gezondheidszorg, laat staan de kans om samen (het potentieel) van uw idee, aanbod te bekijken of te gaan implementeren.

Hoe kan je een beter idee krijgen van wat we doen, van wat er leeft in de zorgsector of van relevante innovaties dan even zelf te grasduinen in ons beeldmateriaal. Ontdek in4care TV

In4care organiseert inspiratiesessies, vaak samen met partners, op het kruispunt van zorg/welzijn en start-ups/industrie. Met een focus op innovatie en het realiseren van de toekomst van zorg/welzijn.

Afbeelding van Wil Philipsen

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Wil Philipsen Innovatiemanager