NLO

logo NLO
Website: www.nlo.eu
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: IP Advies
KvK nummer: 27263335
Careers: Jobs

Adres

Anna van Buerenplein 21A
2595 DA
Den Haag
Nederland

Social

NLO Vacancies

Ideeën, innovaties en merken: uw intellectueel eigendom verdient advies en oplossingen vanuit uw perspectief. Voor het beste resultaat werkt uw adviseur dan ook nauw met u samen. Zo voelt deze precies aan wat u nodig heeft. Samen komen we verder.

Of u nu octrooi aanvraagt of uw merkportfolio wilt laten managen, u wilt graag advies bij de bescherming en verrijking van uw innovaties, modellen en merken. En is er een slimme oplossing die het verschil maakt tussen goed en geweldig? Dan wilt u die natuurlijk graag weten — in uw opdracht, maar ook ongevraagd. We regelen alles voor u — van a tot z. NLO maakt u sterker, groter en succesvoller.

Afgestemd op uw wensen

Naast dat uw adviseur inhoudelijk deskundig is, stemt deze de samenwerking af op uw wensen. Zo kiest u zelf de frequentie van statusupdates. Ook bepaalt u hoe het contact verloopt: per telefoon of per e-mail, net wat u zelf prettig vindt. Wilt u liever dat we bij u langskomen om zaken persoonlijk te bespreken? Dan doen we dat graag.

Langetermijnrelatie

Onze persoonlijke aanpak resulteert vaak in een langetermijnrelatie. Soms is de NLO-adviseur al zo lang aan een bedrijf verbonden dat hij ook kan vertellen over oude besluiten die relevant zijn voor een zaak. Vreemd is dat niet, want wist u dat NLO al 130 jaar bestaat? We waren zelfs betrokken bij de totstandkoming van de eerste octrooiwet in Nederland.

Opgericht in: 1888
Aantal kantoren: 6
Octrooi- en merken- & modellengemachtigdenL 90

Second opinion

Loopt uw adviseur van een ander IE-kantoor vast? Of twijfelt u aan een voorstel? Dan kunt u ons inschakelen voor een second opinion. Uw resultaat: creatieve oplossingen en nieuwe perspectieven. Dankzij een combinatie van ervaring, lef en creativiteit. Uw persoonlijk adviseur begrijpt wat u nodig heeft om verder te komen.

Over NLO

Wij zijn het grootste adviesbureau voor het intellectuele eigendom in Nederland en België, en een van de meest toonaangevende bureaus in Europa. NLO heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Ede, Eindhoven, Mechelen en Gent. Heeft u interesse in een betrouwbare partner met kennis van zaken? En wilt u door een persoonlijke aanpak verder komen? Neem contact op met een van onze experts.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met een van onze experts, als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner die u op een persoonlijke manier verder helpt.

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager