ROC Nijmegen

logo ROC Nijmegen
Website: www.roc-nijmegen.nl
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: MBO
KvK nummer: 10043264
Careers: Jobs

Adres

Campusbaan 6
6512 BT
Nijmegen
Nederland

Social

ROC Nijmegen MZ05 1600X611.76470588235

ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum. Bij ons kun je een opleiding volgen in het middelbare beroepsonderwijs of in de volwasseneneducatie. Voor bedrijven en instellingen verzorgen we contractonderwijs. Bij ROC Nijmegen studeren meer dan 9.500 studenten. We hebben ongeveer 950 medewerkers. Ongeveer 40% van de mensen in Nederland volgt een opleiding aan een van de tientallen roc’s of heeft dat gedaan.

Aandacht

Wij leiden je op voor een beroep. Dit doen we zoveel mogelijk in samenwerking met bedrijven en instellingen. Op die manier krijg je een praktische opleiding die goed voorbereidt op je toekomstige baan. Bekijk onze opleidingen en cursussen.

Gezonde school

ROC Nijmegen heeft vestigingen in Nijmegen en Boxmeer. Ook kennen we regiolocaties. Die houden zich uitsluitend bezig met volwasseneneducatie. Ga naar het overzicht van alle locaties. Wij zijn er trots op dat wij als eerste mbo-school voor drie van onze locaties op 5 februari 2014 het themacertificaat Bewegen en Sport van het vignet Gezonde School hebben gekregen.

Toekomst

Er is veel behoefte aan goed geschoolde werknemers in praktische beroepen. Daarnaast sluiten veel van onze opleidingen goed aan bij een vervolgstudie aan het hbo.

Afbeelding van Egbert-Jan Bogels

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Egbert-Jan Bogels