Straight Systems

logo Straight Systems
Website: www.straight.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Huisvesting & Faciliteiten, Investeerder
KvK nummer: 10036636

Adres

Kattenburg 29
6651 AL
Druten
Nederland

Social

Business Professional Ruthson Zimmerman Ws4wd Vj9m0 Unsplash

Op maat gemaakte oplossingen voor al uw registratie- & betalingsuitdagingen. Dat is wat u krijgt wanneer u zaken doet met Straight Systems. U neemt met ons een zakenpartner in de arm die luistert naar haar opdrachtgevers en op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en een duidelijke positionering in de zorgbranche en het bedrijfsleven (bedrijfsrestaurants). We ontwikkelen zelf software die we ook gemakkelijk naar uw wensen vertalen. Zo krijgt u altijd een kassa- softwaresysteem waarmee u fouten vermindert en tijd bespaart. Ook kunt u uw afrekensystemen laten koppelen aan uw bestaande personele, administratieve of financiële softwarepakketten, waardoor u nog efficiënter en effectiever werkt. Bovendien hebben we onze software gedeponeerd bij Escrow, waardoor u altijd verzekerd bent van continuïteit in uw afrekensysteem.

Straight Systems is actief in de branches:  

  • Zorg: Breng de balans terug tussen mensen en marges. Verhoog uw gastvrijheid, flexibiliteit en efficiency met de kassasystemen van Straight Systems. 
  • Ziekenhuis: Verhoog uw gastvrijheid. Werk sneller en flexibeler en houd daardoor meer tijd over voor uw patiënten. Verlaag uw kosten en stel tegelijkertijd mensen weer centraal. 
  • Bedrijfsrestaurant: Introduceer Het Nieuwe Pauzeren in uw bedrijfsrestaurant. Trakteer uw organisatie op een multifunctionele ruimte met ruimere werk- en pauzetijden en versere maaltijden.
  • Leisure: Uw gasten komen bij u om te ontspannen en te genieten. Werk daarom efficiënter, sneller en gemakkelijker en zet gastvrijheid en persoonlijke aandacht op nummer één.
Afbeelding van Casper Smeets

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: