Challenge Team Pexels Photo 853168

Bezoek de Health Valley stand op de Zorg & ICT Beurs!

Om goede, toegankelijke en betaalbare zorg in Nederland te behouden zet Health Valley zich in voor het versnellen van innovatie met inzet van technologie. Het doel is om daarmee een bijdrage te leveren aan de missie dat in 2014 alle Nederlanders tenminste vijf jaar langer in goede gezondheid leven en gezondheidsverschillen met 30% zijn afgenomen.

Heb je als zorgorganisatie een innovatievraagstuk of -uitdaging? Laat je dan inspireren door onze innovatiemanagers en ondernemers uit hét Oost-Nederlandse ecosysteem op de Zorg & ICT beurs. Ervaar onder andere hoe (service-) robots voor de zorg werken, luister naar hoe je het hartritme real-time kunt monitoren, bekijk een communicatie- en samenwerkingsplatform dat de juiste mensen, organisaties en informatie bij elkaar brengt en zie hoe een drone medicatie op afstand kan leveren.

Zoek je als ondernemer naar nieuwe connecties of ideeën voor het laten groeien en versnellen van jouw zorginnovatie? Ga dan in gesprek met de innovatiemanagers Health Valley! Op 14, 15 en 16 juni staan wij tijdens de Dutch Health Week als hét zorginnovatie ecosysteem van Oost Nederland op de Zorg & ICT Beurs. Ontmoet ons en onze partners uit het ecosysteem: TICO Care, Liz, Frontvision, Mextra, PostNL, smartrobot.solutions, OZO verbindzorg, Heemskerk-Innovative Technology, Cardiomo, Moovd en Tinybots in onze stand!

Op de beursvloer zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg. Ontmoet ook andere partners uit ons netwerk!

Zien en ontmoeten wij je op de Zorg & ICT Beurs? Registreer je gratis!

Connect, Challenge en Grow jouw zorginnovatie met Health Valley Netherlands!

Deelnemende partners:
Delen: LinkedIn logo