Sandra Kruijdenberg

Even voorstellen: Sandra Kruijdenberg

Het is ons een groot genoegen om Sandra Kruijdenberg voor te stellen, onze nieuwste aanwinst bij Health Valley!

Het is ons een groot genoegen om Sandra Kruijdenberg voor te stellen, onze nieuwste aanwinst bij Health Valley! Na bijna acht inspirerende jaren bij Kiemt, maakt Sandra op 13 mei de sprong naar ons team, waar ze met frisse energie en vol enthousiasme haar rol als Communicatie- en Eventmanager zal vervullen.

Sandra brengt een schat aan ervaring mee uit haar tijd bij Kiemt, waar ze een essentiële rol speelde in de ondersteuning van transities op het gebied van circulariteit en energie. Je zou Sandra kunnen kennen van haar bijdragen aan diverse succesvolle evenementen, zoals de Early Morning Talks, the Future of Us, de Kiemt congressen met Jan Terlouw, en de talkshows van Oost-Nederland Uitgelicht, om er maar een paar te noemen. 

Als een creatieve en gedreven professional in eventmanagement, staat Sandra bekend om haar uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om van begin tot eind succesvolle zakelijke evenementen te organiseren. Haar benadering is altijd gericht op het doel, met een frisse blik en aandacht voor het team. Ze is goed in samenwerken, het vinden van oplossingen en het leggen van verbindingen, waarbij ze streeft naar het bieden van een podium aan mooie initiatieven en kennis.

We zijn ervan overtuigd dat Sandra's passie, expertise en aanpak een waardevolle aanvulling zullen zijn op ons team. Ze is klaar om met ons de uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan en gezamenlijk onze doelstellingen te realiseren.            

Delen: LinkedIn logo