HVE2022 Chris Doomernik Dolf Jansen

Transitie in de zorg centraal bij Health Valley Event 2023

Na de succesvolle hybride editie van het Health Valley Event in 2022, vindt op donderdag 30 maart 2023 een nieuwe editie plaats. Het event is dit keer uitsluitend live op locatie te bezoeken in Pathé Nijmegen.

Health Valley, hét zorginnovatie ecosysteem van Oost-Nederland, organiseert jaarlijks het grootste zorginnovatie event van Nederland, om de ruim 1000 deelnemers uit binnen- en buitenland samen te brengen. Dit jaar staat het event in het teken van de grote transitie in de zorg, met onder andere top keynote gasten zoals Ernst Kuipers, Maroeska Rovers, Sietske Rozie en Chris van Hoof.

Chris Doomernik, directeur Health Valley: “De gezondheidszorg staat onder druk en dat merken we allemaal. Er liggen kansen die we vandaag moeten grijpen om ook morgen goede en tijdige zorg te garanderen. Wij richten ons in deze zorgtransitie op het versnellen van innovatie met inzet van technologie. Met ons jaarlijkse event, zorgen we ervoor dat onze bezoekers face-to-face nieuwe verbindingen kunnen leggen met ondernemers en mensen die actief zijn bij zorgorganisaties, kennisinstellingen en overheden. Dit alles met het doel om mensen langer te laten leven in goede gezondheid!”

Thema’s: betaalbare en toegankelijke zorg

Op het Health Valley Event zoomen we in diverse sessies, maar ook de beursvloer, dieper in op betaalbare en toegankelijke zorg van vandaag en morgen, ondersteund door technologische innovaties. Laat je inspireren door top keynote gasten zoals Ernst Kuipers, Maroeska Rovers, Sietske Rozie en Chris van Hoof. Zij kijken naar de noodzaak van preventie, naar de kansen voor de juiste zorg op de juiste plek en naar de mogelijkheden voor waardegedreven zorg. En we gaan aan de slag met de uitdagingen op de arbeidsmarkt.

Tickets en programma

Op de website van het evenementen is meer informatie terug te lezen over de beursvloer, de diverse sessies en matchmaking mogelijkheden. Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor het event, kijk op www.healthvalleyevent.com.

Health Valley Event

Het Health Valley Event is hét grootste zorginnovatiecongres van Nederland. Jaarlijks komen bezoekers uit binnen- en buitenland uit zowel de zorg, het bedrijfsleven, onderzoek, onderwijs als overheden bij elkaar om te werken aan de gezondheid en zorg van morgen. Op het event staat het uitwisselen van kennis, maar ook het opdoen van inspiratie en vooral matchmaking centraal.

#HVE2023 wordt mede mogelijk gemaakt door de official event partners (en Microsoft + Nuance):

Delen: LinkedIn logo