BAAT Medical

logo BAAT Medical
Website: www.baatmedical.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Medical devices
KvK nummer: 8130406
Careers: Jobs

Adres

F. Hazemeijerstraat 800
7555 RJ
Hengelo
Nederland

Social

BAAT Medical Development And Manufacturing

Shaping Tomorrow’s Healthcare: Your Device. Our Expertise.

BAAT Medical Products B.V. is opgericht in 1999.

Wij hebben 25 jaar ervaring op het gebied van productontwikkeling, supply chain management en post market surveillance voor de medisch industrie.

Oorspronkelijk met een sterke focus op orthopedie, trauma en spine. Tegenwoordig vallen ook active implantables onder onze competentie.

Door de jaren heen hebben we meer dan 240 klanten in 15 landen ondersteund in het naar de markt brengen van hun innovatie: van start-up tot multinational, van Class I tot Class III, MDD, MDR, FDA, Anvisa.

Ons team bestaat uit 45 mensen met verschillende specialismen waaronder mechatronic and biomechanical engineers, clinical, biological, quality en regulatory.

Met dit team on onze ervaring kunnen wij de klant een full service aanbieden van innovatiescan, ontwikkeling, productie, wettelijke toelating, productlevering en warehousing, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business: het verkopen van hun producten.

Voor een aantal klanten treedt BAAT ook op als de wettelijk verantwoordelijke waardoor de start-up gebruik kan maken van onze  Notified Body en niet hoeft te investeren in een eigen kwaliteitssysteem. 

Afbeelding van Egbert-Jan Bogels

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Egbert-Jan Bogels