Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland

Home Ons netwerk Partners Klimmendaal

Klimmendaal

Soms loopt het leven niet als verwacht. En kan je gezondheid opeens ernstig verslechteren. Dan wacht een zware tijd. Met momenten van afzien en van overwinnen. Deze klim begint met kijken naar wat je nog wel kunt. En bedenken wat je wilt. Want je weet nooit wat je kunt tot je het weer probeert. Klimmendaal: op weg naar eigen kracht.

De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Klimmendaal biedt afhankelijk van de hulpvraag, klinische opname van volwassenenklinische opname kind & jeugdpoliklinische behandeling voor volwassenen en poliklinische behandeling van kind & jeugd. Klik in het linkermenu voor ander andere meer informatie over onze organisatiefilmslocaties en het nieuwsoverzicht.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Klimmendaal Revalidatiespecialisten
Website: https://www.klimmendaal.nl/
E-mail: j.verbruggen@klimmendaal.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: Revalidatie
Bezoekadres: Heijenoordseweg 5, 6813 GA Arnhem
Postadres: Postbus 9044, 6800 GG Arnhem
KvK: 41049838

CONNECT MET Klimmendaal


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0