Pivot Park offers companies a high-end pharma R&D infrastructure

which provides the opportunity to accelerate, grow and excel in development of new medicines.

Pivot Park

Pivot Park in Oss is een inspirerende campus voor open innovatie in de life sciences. Voor starters én bestaande ondernemingen.

Nauwe samenwerking

Pivot Park is in februari 2012 ontstaan uit een initiatief van het farmaceutische bedrijf MSD in nauwe samenwerking met vijf partners: provincie Noord-Brabant, de gemeente Oss, de Nederlandse ministeries van Economische Zaken en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Deze laatste is tevens 100% aandeelhouder van Pivot Park.

Starten en groeien

Pivot betekent ‘spil’ of ‘draaipunt’. Iets of iemand waar alles om draait. En dat is precies de rol die Pivot Park iedere dag vervult. Hoe? Door state-of-the-art kernfaciliteiten bereikbaar te maken voor ambitieuze life sciences-bedrijven, dankzij flexibiliteit en maatwerk. Zo vormt Pivot Park dé plek om succesvol te starten en door te groeien. En samen met andere bedrijven bij te dragen aan een gezonde maatschappij.

Pivot Park Screening Centre

Het Pivot Park Screening Centre is onderdeel van Pivot Park. De hoofdtaak van het Screening Centre is het bieden van diensten op het vlak van High Throughput Screening (HTS) en het testen van grote aantallen stoffen, om nieuwe aanknopingspunten te vinden voor de ontwikkeling van (kandidaat-) geneesmiddelen. De screeningfaciliteit bestaat uit state-of-the-art robotfaciliteiten en een uitgebreide collectie van 200.000 drug-like compounds.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Pivot Park
Website: http://www.pivotpark.com
Organisatietype: Netwerkorganisatie
Specialisatie: Biotechnologie, Business development, Farma, Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Kloosterstraat 9, 5349 AB, Oss, Nederland
Postadres: Industrielaan 63, 5349 AE, Oss, Nederland
KvK: 54331129

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners