Health Valley Event 2024

Type event: Zorginnovatiecongres
Datum: 21 maart 2024
Organisatie: Health Valley Netherlands
Deelname: €325,-
Locatie:
Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen
Event header

Transition in Healthcare

Het Health Valley Event op 21 maart 2024 in Pathé Nijmegen markeert de 15e jubileumeditie als hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector.

Samen zorgen voor morgen

Goede betaalbare gezondheidszorg nu en in de toekomst, dat is waar we allemaal naar streven. Technologische innovaties spelen hierbij een steeds grotere rol en zorgen ervoor dat de zorg uitvoerbaar, betaalbaar en van hoge kwaliteit blijft. Op het Health Valley Event draait het om deze innovaties in de zorg.

Kennisinstellingen, zorginstellingen, ondernemers en overheden, we hebben allemaal met de transitie in de zorg te maken en dragen allen ons steentje bij. Op het Health Valley Event gaan we samen in gesprek over toekomstbestendige zorg en de technologische innovaties die hieraan bijdragen.

We praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen, inspireren je met mooie voorbeelden en bieden je unieke netwerkkansen om met elkaar invulling te geven aan de transitie richting toekomstbestendige zorg. Kortom, een vol en gevarieerd programma op 21 maart!

Mis deze dag niet en meld je snel aan! 

Verzilver jouw gratis HVE ticket(s)!

Gewaardeerde partners van Health Valley hebben recht op één of meerdere gratis tickets. Op 6 november 2023 heeft de primaire contactpersoon per organisatie een exclusieve e-mail ontvangen voor het reserveren van de tickets. Een niet te missen kans om jouw plek te claimen,  mocht je dat nog niet hebben gedaan. 

Kun je de e-mail met registratiecode(s) en gedetailleerde instructies niet meer terugvinden? Stuur dan een bericht naar events@healthvalley.nl om het bericht met de code(s) opnieuw te ontvangen.

Podiumplek voor partners

Tijdens het Health Valley Event zijn er diverse mogelijkheden om exposure te krijgen voor jouw bedrijf. Naast de beursvloer, matchmaking corner en sponsormogelijkheden is er tijdens de middagsessies mogelijkheid tot inbreng van thema’s en concrete invulling van sessies. Daar kun je inzichten, unieke perspectieven en succesvolle strategieën onder de aandacht brengen en een blijvende indruk op het publiek achter laten.

Het aantal sessies is beperkt en hier zijn kosten aan verbonden. Deze worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Meld je zo snel mogelijk aan! Voor meer informatie, neem contact op met: 

Madeleine Peters
E-mail: m.peters@healthvalley.nl
Telefoon: 06 31794621

Programma

Het Health Valley Event belooft een boeiend programma vol inspiratie en enthousiasme, met toonaangevende sprekers die inzicht bieden in de 'Transition in Healthcare'. 

De parallelle sessies richten zich op diverse aspecten van deze transitie, zoals de businesscase van verlaagde zorgkosten met technologische en sociale innovaties, strategieën voor arbeidsmarktuitdagingen en werkplezier in de zorg, en de bevordering van Positieve Gezondheid door domeinoverstijgende initiatieven. 

Met meer dan 70 toonaangevende sprekers, inspirerende tracks én de mogelijkheid om te netwerken met 700+ enthousiaste deelnemers, biedt het event de uitgelezen kans om kennis te delen. Je maakt gegarandeerd nieuwe connecties (plan 1-1 matchmaking meetings in de b2match event appen wordt op de hoogte gebracht van de nieuwste health & high tech innovaties, waarvan er vele te bewonderen zijn op de beursvloer.

Kijk in het hoofdmenu bij Programma voor meer informatie. 

Houd de event website www.healthvalleyevent.com in de gaten voor updates over het programma en de registratie van tickets.