Health Valley Event 2025

Type event: Zorginnovatiecongres
Datum: 13 maart 2025
Tijd: 8.30 uur - 17.30 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands
Locatie:
n.t.b.
Event header

Het Health Valley Event is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector.

Wil je jouw bedrijf of dienst de ultieme exposure geven? Als sponsor of exposant bieden we je de kans om je bedrijf, producten en diensten te presenteren aan professionals en betrokkenen binnen de life sciences & health sector. Het event biedt daartoe uitstekende faciliteiten: met high tech presentatiemogelijkheden, netwerkmogelijkheden en veel expositieruimte. Vergroot je aanwezigheid op de beurs met interessante sponsormogelijkheden die eindeloos zijn. Er is van alles mogelijk, waaronder event partnerships, een eigen side programma, een sponsorsessie, een promotionele video, een pakket voor startups, diverse mogelijkheden voor de beursvloer, een netwerktafel en nog meer.

En heb je andere ideeën over promotie of de invulling van een eventpartnership? Wij denken graag met je mee! Aarzel niet en neem direct contact met ons op om jouw plaats op de beursvloer te reserveren. Wacht niet te lang, want de plekken zijn beperkt!

Contactinformatie sponsoring 
Madeleine Peters
E-mail: m.peters@healthvalley.nl
Telefoon: 06 31794621 / 085 0230562

HVE2025