Innovaties realiseren in jouw zorginstelling

Type event: Werksessie
Datum: 24 juni 2024
Tijd: 14.00 uur - 17.00 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands
Deelname: Gratis
Aantal aanmeldingen: 7
Locatie:
Noviotech Campus, gebouw A, B1.13
Transistorweg 7
6534 AT Nijmegen
Event header

Ben jij verantwoordelijk voor innovatie binnen jouw zorginstelling? Dan is deze sessie voor jou! Het programma is gefocust op het realiseren van innovaties binnen jouw organisatie. Dit event zal een werksessie worden. Daarnaast ontmoet je collega’s van andere zorginstellingen, kun je met elkaar sparren en netwerken.

Programma

Na de aftrap van innovatiemanager Jos Knaapen van het Isala ziekenhuis over zijn bevindingen met betrekking tot innovatiebarrières en oplossingen, ga je aan de slag! Samen met andere collega's van zorginstellingen zullen we werken aan de vraag: "Hoe kun je innovaties organisatiebreed geïmplementeerd krijgen?" Hiervoor gaan we de huidige barrières op het gebied van innovaties in kaart brengen en werken aan nieuwe oplossingsrichtingen. Kortom, het belooft een inspirerende middag te worden waarin we veel van elkaar kunnen leren! 

Deelname
Deze bijeenkomst is kosteloos voor partners van Health Valley. Ben je nog geen partner maar wil je wel deelnemen? Geen probleem! De kosten bedragen €25,00 exclusief btw per persoon. Let op: dit event is exclusief voor medewerkers van zorginstellingen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! 

Aanmelden: