Positief Gezond Overijssel

Datum: 24 oktober 2024
Tijd: 9.30 uur - 16.30 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands, Provincie Overijssel
Deelname: gratis
Aantal aanmeldingen: 7
Locatie:
n.t.b.
omgeving midden Overijssel
Event header

Kom jij ook naar het event Positief Gezond Overijssel op 24 oktober 2024? De provincie Overijssel heeft de ambitie om de gezondste provincie van Nederland te worden. En daar hebben wij jou bij nodig! Deze dag staat in het teken van het samen versterken van gezondheid en vitaliteit.

Alleen samen met initiatiefnemers, beleidsmakers, bestuurders en professionals vanuit zorg, sport, welzijn en onderwijs, kunnen we deze ambitie realiseren. Op 24 oktober brengen we deze mensen bij elkaar, om het moois dat al gebeurt rond gezondheid en vitaliteit in Overijssel te delen en verder te versterken. Het wordt een interessante dag, waarin je kennis zult opdoen en delen, maar ook nieuwe en bekende mensen uit het netwerk ontmoet. Er is een gevarieerd programma met o.a. inspirerende sprekers, workshops, sessies voor kennisuitwisseling tussen regio’s en initiatieven.

Wil jij hier bij zijn? Reserveer alvast 24 oktober in jouw agenda en meld je aan via onderstaand formulier. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws en updates over Positief Gezond Overijssel? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via deze link: https://laposta.nl/f/ss4oesmamynk.

           

Aanmelden: