Samen Kwiek

Type event: Officiële lancering
Datum: 27 juni 2024
Tijd: 14.00 uur - 16.30 uur
Organisatie: dRural, Health Valley Netherlands, Rijnstate, Pact Care
Deelname: Gratis
Aantal aanmeldingen: 84
Locatie:
Dorpshuis Angeren
Emmastraat 23
6687 BP Angeren
Event header

Lever jij een bijdrage aan welzijn, zorg, gezonde leefstijl en/of sport voor inwoners van de Gemeente Lingewaard? Dan nodigen wij je graag uit op donderdag 27 juni 2024! We organiseren dan een netwerkcafé met als thema: Jouw link tussen welzijn en zorg. Ook lanceren we officieel - én feestelijk - het platform Samen Kwiek in de gemeente Lingewaard.

Tijdens het netwerkcafé hebben we een gevarieerd programma met interessante sprekers. Je kunt verschillende workshops volgen over onder meer preventie en Positieve Gezondheid. En je ontmoet jouw collega’s in het werkveld welzijn en zorg.

Kortom, een middag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden waar we jou graag voor uitnodigen!

Inloop vanaf 13.45 uur, start om 14.00 uur, eindtijd 16.30 uur. Deelname is gratis. Meer details over de invulling en het exacte programma volgen nog!

Samen Kwiek is een digitaal dienstenplatform dat ontwikkeld is in een domeinoverstijgende samenwerking tussen Rijnstate, gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard, Health Valley Netherlands en Pact Care. Op het platform staat al het aanbod in Lingewaard op het gebied van welzijn, zorg, gezonde leefstijl en sport. Denk aan wandelclubs of biljartmiddagen maar ook aan fysiotherapie. Met Samen Kwiek kunnen welzijns- en zorgprofessionals uit de nulde, eerste, tweede en derde lijn makkelijk inzetten op preventie. Zij kunnen inwoners, cliënten en patiënten eenvoudig doorverwijzen naar een activiteit of zorg die bij ze past, en waar ze zich blij en gezonder door voelen. Zo voorkomen we onnodige (ziekenhuis)zorg.  

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard en Health Valley partners:

Aanmelden: