Start-Up Bootcamp Health (editie 2023)

Type event: start bootcamp (sessie 1/5)
Datum: 1 september 2023
Tijd: 9.30 - 15.00 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands, Kennispoort Regio Zwolle
Aantal aanmeldingen: 8
Locatie:
Health Valley
Zwolle en Nijmegen
Event header

Kijk voor meer informatie op deze pagina.


Omdat ondernemen in de health-sector echt anders is dan in andere markten, hebben we de Start-up Bootcamp Health ontwikkeld. Dit programma is een unieke kans om je onderneming te starten en om als ondernemer sterker te worden. Zet concrete stappen op het gebied van strategie, marketing en financiering en maak impact als ondernemer in de (Life Sciences &) Health-sector.

Het vier maanden durende programma van de start-up bootcamp Health (onder aanvoering van innovatiemanager Corine Böhmers) is opgezet vanuit een jarenlange ervaring in het begeleiden van starters en innovaties. Tijdens het programma ontmoet je de juiste mensen en maak je kennis met de netwerken van andere deelnemers. Naast deze bijeenkomsten in de groep en de 1-op-1 begeleiding (aanvullend op de sessies), maak je kennis met die experts die jouw plan sterker maken. Maak je droom waar. Deel je visie en werk aan je missie!

Programma

Elke sessie is van 9.30 uur tot 14.00 uur, afwisselend op locatie in Overijssel of Gelderland.

1 september 2023, Zwolle: Challenge your idea. De waardecreatie van je idee staat centraal i.s.m. Kennispoort regio Zwolle. We maken jouw plan (nog) sterker: Hoe bouw je een relevante en waardevolle oplossing of dienst? Wat is jouw motivatie en 'why'? Wat en wie heb je nodig?

29 september 2023, Nijmegen: De Markt, je Merk en Positionering
Ochtenddeel branding met De Lijn. Middagdeel Go4Export, je business over de grens ism DNHK. Aan de slag met marktverkenning, merkwaarde, onderscheidende propositie en marketing van jouw plannen. 

19 oktober 2023, Nijmegen: Financiering van je plan / Duitse markt
Hoe zien de pricing, het verdienmodel en de geldstromen van jouw plannen eruit? En hoe en waar ga je die benodigde financiering of investering halen?

17 november 2023, Nijmegen: Organisatie, Certificering en Groei
We kijken onder meer naar de ontwikkeling, groei en toekomst van jouw organisatie, product/dienst en de bijbehorende markt(en) en bereiden een pitch voor.

15 december 2023, Zwolle: Dragons’ Den - Money meets ideas.
Jij presenteert jouw plan en de voortgang ervan ter beoordeling en feedback. Tevens gebruik je dit moment om advies en steun te vragen (bijvoorbeeld bij het opbouwen van een netwerk, marktintroductie, groei, financiering, etc.) 

Grijp deze unieke kans!

Wat is het resultaat van de start-up bootcamp Health voor jou?

  • stappen maken in strategie, marketing en financiering
  • 1-op-1 begeleiding met business development sessies
  • sterke start voor jouw onderneming, vergroot je slagingskansen
  • aan de slag met marketing en branding experts, financiële experts
  • impact maken als ondernemer in de zorg, ontsluiting van het netwerk

Deelnamekosten

Deelname voor start-ups die korter dan 3 jaar staan ingeschreven bij de KVK en nog géén partner zijn van Health Valley, zijn de kosten € 250,00 en dat is inclusief het partnerschap van Health Valley van het lopende kalenderjaar t/m 31 december 2023.

Deelname voor start-ups die langer dan 3 jaar staan ingeschreven bij de KVK en nog geen partner zijn van Health Valley, kost € 412,50 inclusief het partnerschap van Health Valley van het lopende kalenderjaar t/m 31 december 2023.

Ben je al wel partner van Health Valley, dan is deelname aan de bootcamp gratis.

Kijk voor meer informatie op deze pagina

Aanmelden: