Voorronde Nationale Zorginnovatieprijs 2024 regio Health Valley

Type event: Pitches
Datum: 29 januari 2024
Tijd: 13.00 uur - 17.00 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands, Health~Holland Top Sector Life Sciences & Health
Aantal aanmeldingen: 2
Locatie:
Noviotech Campus
Transistorweg
6534 AT Nijmegen
Event header

Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat succesvol is getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? Wil je jouw innovatie zichtbaar maken aan het grote publiek én kans maken bekroond te worden tot de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase? Meld je dan nu aan en maakt daarbij kans op een geldbedrag ter waarde van €10.000,- (vakjuryprijs) of €5.000,- (publieksprijs)!

Op maandag 29 januari van 13.00 tot 17.00 uur vindt de regionale voorronde plaats bij Health Valley op de Noviotech Campus. Tijdens deze middag pitch je voor de jury en heb je de mogelijkheid jouw bedrijf te presenteren op de beursvloer.

De finalist pitcht op 21 maart voor de vakjury tijdens het Health Valley Event. De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt vervolgens plaats tijdens de Dutch Health Week.
 
Inschrijven voor de Nationale Zorginnovatieprijs kan tot 4 januari 2024, 12:00 uur op Zorginnovatie.nl. Voorwaarden aan deelname zijn van toepassing. 

Wil je jouw innovatie aanmelden voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2024? Dat is mogelijk via deze link.

Ben je geïnteresseerd om aanwezig te zijn bij de regionale voorrondes met pitches? Vul dan het onderstaande formulier in.

Aanmelden: