Hulan

logo Hulan
Website: pillo.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT
KvK nummer: 66977711

Adres

Markt 8
5581 GK
Waalre
Nederland

Social

Pillo IMG 8176 Lampjes

Pillo maakt het mogelijk voor iedereen om spelletjes te spelen, ondanks meervoudige of verstandelijke beperkingen. Door een doodnormaal kussen als controller te gebruiken kan je op oneindige manieren meedoen, of je nu jong, oud, gezond of beperkt bent. Knijp, knuffel, duw, sla of druk om interactie te hebben met het spel en/of je medespelers. Met onze unieke spellen stimuleren we beweging, trainen we het actie/reactie vermogen, prikkelen en activeren we de speler. Speel samen met anderen of lekker in je eentje, Pillo is ontwikkeld om zonder begeleiding gespeeld te kunnen worden en door de vele verschillende spellen kan iedereen op een andere manier plezier beleven met Pillo. 

Bovendien zijn we bij Hulan (het bedrijf achter Pillo) voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Een van onze meest recente projecten is Freequency, een app speciaal ontworpen voor mensen met tinnitus. Met deze app willen we mensen gaan ondersteunen bij het omgaan met tinnitus en het bevorderen van hun welzijn door exposure therapie te combineren met augmented reality (AR). 

Pillo sfeerimpressie

De Freequency App van Hulan helpt gebruikers hun tinnitus of oorsuizen te beheersen. Via het matchen van het eigen tinnitusgeluid in de app en het spelenderwijs zoeken naar de geluidslocatie met Augmented Reality, stimuleert het de hersenen om het geluid te herkennen en erop te reageren. Geïnspireerd door het principe van Spiegeltherapie voor fantoompijn, beoogt deze serious game gebruikers grip te geven op hun tinnitus.

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager