Kiemt

logo Kiemt
Website: www.kiemt.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Netwerkorganisatie
KvK nummer: 09151222

Adres

Westervoortsedijk 73-KB
6827 AV
Arnhem
Nederland

Social

Kiemt

Kiemt versnelt de energietransitie, de transitie naar de circulaire economie en bevordert het innovatieve ondernemersklimaat. Zo dragen wij bij aan een duurzame woon- en leefomgeving. Wij faciliteren, ondersteunen en adviseren ons netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeks­instellingen bij complexe vraagstukken. Door het delen van onze ervaringen, bevindingen en oplossingen stimuleren we de beweging en vooruitgang.

Energy Valley

Kiemt vervult de rol van Energy Valley voor de provincie Gelderland, vergelijkbaar met Food- en Health Valley. 

Netwerk

Het Kiemt-netwerk bestaat uit een innovatief ecosysteem van participanten met kennis van zaken als het gaat om energietransitie en circulaire economie. Het gaat om vertegenwoordigers van bedrijven, kennis- en onderwijsinstellingen en overheden, zoals gemeenten en de provincies Gelderland en Overijssel. Het zijn koplopers op energiegebied en/of de circulaire economie. De ruim 230 Kiemt-participanten vormen een hecht innovatienetwerk, waarin kansen worden benut door doeltreffend te scouten, screenen en ondersteunen. Zo ontstaan uit ideeën vernieuwende en levensvatbare en duurzame producten, diensten en bedrijven.

Kiemt vindt, verbindt, versnelt en vertelt. Als jij je bezig houdt met energietransitie of circulaire economie kunnen wij jou:

  • Helpen met een businessplan
  • Verbinden met partners
  • Ondersteunen in het verkrijgen van financiering
  • Helpen met technische vragen

En natuurlijk nog veel meer

Afbeelding van Egbert-Jan Bogels

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Egbert-Jan Bogels