NYtor

logo NYtor
Website: www.nytor.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Diagnostica
KvK nummer: 54450942

Adres

Berg en Dalseweg 199
6522 BJ
Nijmegen
Nederland

Social

Nytor Header Assay Development 02

NYtor, partner in smart molecular diagnostic assay development!

Onderzoekslaboratorium NYtor is gespecialiseerd in moleculaire diagnostiek. We ontwerpen, ontwikkelen en valideren real-time PCR assays. Deze testen worden gebruikt voor het bestuderen van genexpressie, genotypering en voor de detectie van pathogenen. Onze uitgebreide expertise in assay development wordt ingezet om de meest robuuste en gevoelige assays te ontwerpen voor uw specifieke toepassing.

NYtor werkt voor klanten in binnen- en buitenland en beschikt over de know­how, de netwerken en de researchmiddelen om de kenniskloof tussen wetenschap en praktijk te overbruggen. Klanten kunnen hiervan profiteren door gebruik te maken van de “service op maat” die NYtor levert.

De ontwikkelde testen garanderen allereerst dat analyses met zeer grote gevoeligheid plaatsvinden. Daarnaast levert de methode tijdswinst op en is kostenbesparend. Hierdoor kunnen bijv. productieprocessen of kwaliteitscontroles aanmerkelijk efficiënter verlopen.

NYtor werkt nauw samen met verschillende bedrijven en kennis instituten. In Nederland zijn dat HAN BioCentre, Bio-Rad en Biolegio.  Buitenlandse samenwerking is er met Bio-Rad USA en de afdeling Molecular Genetics van de PHRI in Newark, Amerika. 

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager