Roessingh Centrum voor Revalidatie

logo Roessingh Centrum voor Revalidatie
Website: www.roessingh.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: eHealth, Gezondheid & Welzijn, Revalidatie
KvK nummer: 74342452
Careers: Jobs

Adres

Roessinghsbleekweg 33
7522 AH
Enschede
Nederland
Roessingh

Roessingh, Centrum voor Revalidatie is gespecialiseerd in revalidatiekundige behandeling en zorg. Wij hebben behandelprogramma’s voor allerlei diagnosegroepen, van licht tot zwaar, zichtbaar en onzichtbaar. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij Roessingh, Centrum voor Revalidatie klinisch en poliklinisch behandeld worden. De grootste groep patiënten van het revalidatiecentrum heeft de diagnose CVA (beroerte). Bijzonder zijn de revalidatiebehandelingen voor pijn, hoge dwarslaesie en klinische revalidatie voor kinderen.

Roessingh, Centrum voor Revalidatie maakt deel uit van Roessingh Concern, waarin behandeling en zorg, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten bijeen zijn gebracht. Door deze bundeling van krachten heeft het concern een unieke positie binnen Revalidatie Nederland en ten opzichte van andere regionale zorgaanbieders. 

Roessingh Concern is de overkoepelende organisatie van de verschillende onderdelen van Roessingh. Hieronder vallen behalve het Roessingh Centrum voor Revalidatie ook Roessingh Research and Development, Steun Roessingh, Roessingh Revalidatie Techniek, Roessingh Kids, RoessinghMedinello, Roessingh Arbeid en 
rdgKompagneRoessingh Concern is actief in specialistische behandeling en zorg, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten. Deze combinatie van specialistische behandeling en zorg, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten is uniek in Nederland.

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager