Stichting Avicenna

logo Stichting Avicenna
Website: avicennaxp.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: WO
KvK nummer: 67821162

Adres

Jan van Scorelstraat 72
3583 CR
Utrecht
Nederland

Social

Challenge Scale Up Dyu Ha Ngo Uvgkaxi Unsplash

Het Avicenna Excellence Program is een extracurriculair programma voor high potential master-, PhD-studenten en young professionals. Centraal in het programma staat innoveren in de gezondheidszorg door interdisciplinaire samenwerking. In kleine teams werken deelnemers met verschillende achtergronden aan oplossingen en innovaties voor verschillende thema’s binnen de gezondheidszorg.

​Naast de ontwikkeling van een eigen innovatie worden er masterclasses gegeven waarin essentiële ondernemings- en innovatievaardigheden worden bijgebracht. De deelnemers worden tijdens thema-avonden geïnspireerd en geïnformeerd door vooraanstaande sprekers over elk van de aan de gezondheidszorg gerelateerde thema’s. Tijdens het eindevent presenteren alle teams hun innovatie en strijden zij om de titel Avicenna best healthcare innovation 2022. Daarnaast wint de winnaar een mooie prijs!

​De schakel tussen academie, industrie én de professionele wereld buiten de studie is één van de kernwaarden van het programma. Door de deelnemers in contact te brengen met veelbelovende initiatieven en grote multinationals die zich inzetten om op (inter)nationaal niveau de gezondheidszorg te verbeteren, worden zij getraind om zich te profileren in de professionele wereld.

Mocht je meer willen weten over ons programma, bezoek dan onze site: www.avicennaxp.nl

Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via: bestuur@avicennaxp.nl

Afbeelding van Wil Philipsen

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Wil Philipsen Innovatiemanager