VitaValley

logo VitaValley
Website: www.vitavalley.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Netwerkorganisatie
KvK nummer: 9147953

Adres

Zonneoordlaan 17
6718 TK
Ede
Nederland

Social

Nature Healthy Lifestyle Jon Flobrant R19nfvs3wy Unsplash

VitaValley realiseert innovaties met grote impact op het werk van zorgprofessionals en op de gezondheid van veel burgers. Wij beogen een transitie van zorg naar gezondheid en als er toch zorg nodig is, dan zo veel mogelijk op de juiste plek.

Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie en realiseren sinds 2004 innovaties met grote impact op het werk van zorgprofessionals en op de gezondheid van veel burgers. We beogen een transitie van zorg naar gezondheid en als er toch zorg nodig is, dan zo veel mogelijk op de juiste plek.

Dit doen wij door middel van het opzetten van landelijke leernetwerken, het faciliteren van regionale themacoalities en het ontwikkelen van kennis- en innovatieprogramma’s zoals Vitaal Thuis, SET-up, 2diabeat, Vitaal Leven en de VitaValley Academie.

ANBI
Wij zijn een onafhankelijke netwerkorganisatie, vanuit het algemeen nut gericht op een gezond en vitaal Nederland. Stichting VitaValley is opgericht in 2004 en heeft in 2016 de status Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI) verkregen.

Missie
VitaValley werkt aan een gezond en vitaal Nederland.

Visie
VitaValley streeft naar een gezond en vitaal Nederland door middel stimulerende en verbindende programma’s die bijdragen aan een transitie van zorg naar gezondheid en als er dan toch zorg nodig is, dan zo veel mogelijk op de juiste plek.

Netwerkregie, coalitievorming en kennisdeling

De kracht van samenwerking staat centraal in al onze programma’s. Wij stellen het gezamenlijk belang voorop en werken intensief samen met zorg- en welzijn organisaties, zorgprofessionals, zorgverzekeraars, ministeries en gemeentes.

In onze programma’s waarborgen wij een continue wisselwerking tussen de praktijk- en systeemwereld. Hierin stemmen wij innovatie, uitvoering, onderzoek en beleid op elkaar af.

VitaValley werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe programma’s. Onze rol verschilt per programma maar is globaal in te delen in de volgende drie categorieën: netwerkregie, coalitievorming en kennisdeling.

Afbeelding van Egbert-Jan Bogels

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Egbert-Jan Bogels