Wisse Kommunikatie

logo Wisse Kommunikatie
Website: www.wisse-worldcom.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, Marketing & communicatie advies
KvK nummer: 9106271

Adres

Kroonpark 2
6831 GV
Arnhem
Nederland

Social

Arnhem Bart Ros Yjkfgqbuaui Unsplash

Wisse Kommunikatie is een Arnhems communicatie-adviesbureau met internationale reikwijdte. Al sinds de oprichting in 1982 werken we voor tal van B2B- en B2C-opdrachtgevers in innovatieve sectoren als de ICT, automotive, transport & logistiek, industrie, bouw en gezondheidszorg. In de communicatieve vorm die de grootste impact heeft.

Dankzij INSTICOM, ons bureau in Brussel, kunnen we onze opdrachtgevers ook in België en Luxemburg ondersteunen. Via de Worldcom Public Relations Group en het E3-netwerk schakelen we snel met onze partners in de rest van de wereld.

Onze PR-consultants

Wisse Kommunikatie telt momenteel tien consultants en drie professionals die hen ondersteunen bij evenementenorganisatie, websitebeheer, mediamonitoring, databasebeheer, IT en de financiële administratie. Ons team van consultants kent een goede mix van jeugdig enthousiasme en senioriteit, met kennis van verschillende communicatiedisciplines en branches. Al onze PR-consultants zijn HBO- of universitair geschoold.

Eén ding hebben we allemaal gemeen: we houden van ons vak en gaan voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Onze consultants kiezen hun accounts veelal vanuit hun eigen specialisme of affiniteit, en hebben dan ook een goed netwerk en veel kennis van ‘hun’ vakgebied. De ontwikkelingen op communicatiegebied volgen zij op de voet. Enerzijds door hun aangeboren nieuwsgierigheid, anderzijds door hun betrokkenheid bij diverse vakverenigingen en communicatie-organisaties zoals de Worldcom Public Relations Group, IPRA, de VPRALogeion en lokale communicatiekringen.


PR voor Health Valley startups

Wisse Kommunikatie heeft een concept ontwikkeld dat startups, waaronder Health Valley-partners, in staat stelt tegen een ‘partnerprijs’ basisdocumentatie en communicatie- en PR-activiteiten in te kopen. In dit kader hebben we drie PR-pakketten opgezet, die idealiter voorafgegaan worden door de activiteiten die we in onze starter kit aanbieden. Met het startpakket en structurele PR-activiteiten kunt u er zeker van zijn dat uw kernboodschappen staan als een huis en dat u uw stakeholders, met de juiste, op maat gesneden informatie bereikt. Of dat nu klanten, subsidieverstrekkers, journalisten, bloggers, social media-gebruikers, of andere Health Valley-partners zijn.

Afbeelding van Janneke van der Linden

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Janneke van der Linden Communicatieadviseur online