Zorggroep Solis

logo Zorggroep Solis
Website: www.zorggroepsolis.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: Ouderenzorg, Paramedische zorg, Revalidatie, Thuiszorg
KvK nummer: 08093263
Careers: Jobs

Adres

Hermelijn 2
7423 EJ
Deventer
Nederland
Older Pexels Matthias Zomer 339620

Voor veel ouderen wordt het vermogen om hun eigen leven zo lang mogelijk zelf vorm te geven steeds belangrijker. Solis helpt daar al 750 jaar bij. Onze woonzorgcentra zijn bij uitstek geschikt als wijkvoorziening en daarnaast als thuisbasis van waaruit zorg bij mensen thuis kan plaatsvinden. Het zorgcentrum in nabijheid biedt een gevoel van veiligheid. De woonzorgcentra van Solis zijn centraal gelegen in de verschillende wijken. Wijkbewoners kunnen daarnaartoe voor een maaltijd of voor ontspanning. Het zijn ontmoetingsplaatsen dichtbij. En als het thuis echt niet langer kan dan verhuist men binnen de eigen wijk naar een veilige plek die men al kent.

750 jaar ervaring in de zorg

Al sinds 1267 staan de medewerkers van Solis 24 uur per dag klaar voor iedereen die zorg nodig heeft in Deventer en omstreken. Van hulp in huis tot specialistische zorg in de laatste levensfase. Met vele diensten en mogelijkheden bieden we een helpende hand. Al 750 jaar lang.

Naar geschiedenis Solis

Sterk geworteld in Deventer

We helpen u vanuit verschillende zorg- en behandelcentra. Waar cliënten zelfstandig wonen, maar met alle voorzieningen voorhanden. Met meerdere locaties in Deventer is er altijd de mogelijkheid om dichtbij huis allerlei zorg- en therapievormen te ontvangen.

Naar het huizenoverzicht

Ruim duizend medewerkers met hart voor de zorg

Solis heeft meer dan duizend gepassioneerde zorgverleners, die voor u klaar staan met professionele en persoonlijke hulp. Ieder vanuit eigen kennis en kunde, maken onze collega’s elke dag persoonlijke zorg en behandeling mogelijk.

Naar werken bij Solis

Zorgspecialisaties voor iedereen in en om Deventer

Onze medewerkers, therapeuten, specialisten, wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen, (huishoudelijk)verzorgenden en vrijwilligers zetten zich elke dag met hart en ziel in voor onze cliënten. Waarbij zij veel waarde hechten aan persoonlijk contact.

Naar overzicht diensten Solis

Afbeelding van Casper Smeets

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: